CBR 250R Egzozu için değişim

Öncelikle merhaba. Bende CBR 250R var 2017 model buna ben R25 egzozu taksam orijinal muayne ve poliste birşey yermiyim daha önceden çevirmeye girdi r25 egzozuyla test için taktığımızda polis birşey dememiş Nedir bir sıkıntı yaşarmıyız

Ceza yiyeceğini sanmam stock bir egzoz sonuç olarak fakat egzoz çift silindir motor için ayarlı ve ona göre tasarlanmış senin motorundaki sistem farklı. Motorun enejsiyonlu olduğu için o egzoza göre sıkıştırma oranları vs ayarlanıyor diye biliyorum çok ayrıntılı bilgiye sahip değilim fakat performansa yakıt tüketimine felan çok etkisi var. Bundan dolayı orjinalini bulup alırsan çok daha iyi olur

Cezayı sese de kesiyorlar ama daha çok teknik değişiklikten. Yapılan her teknik değişikliğin ruhsata işletilmesi lazım kanuna göre. Siz cbr250'ye cbr125 egzozu da taksanız bunu da işletmeniz, onaylatmanız lazım ama işletecek yer var mı hiç sanmıyorum. Bu yüzden orijinal egzoz dışında her egzoz sıkıntı yaratır demiyorum ama yaratabilir diyorum. Memura olan yaklaşıma kadar değişir. Motosiklet konusunda deneyimim olmasa da arabacı tanıdıklar az buz ceza yemiyorlar böyle değişikliklerden.

Egzozların sistemi aynı 1000rr egzozuda taksan bişey olmaz, ses yok zaten cezada yemezsin. Ama bir şekilde katalizör ve son susturucuyu 250r ın orjinal egzoz borusuna kaynatırsanız, uydurursanız bişey olmama ihtimali daha yüksek. R25 in orjinal susturucusunu sök sesi aynı kalır neredeyse, son susturucuda katalizör mevcut değil 250r ın sesi artar belki ceza yenebilir ama muayenede bişey olmaz bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar