cbr 250 zincir plastik alana çok yakın sanki resimli

merhaba,

motoru temizlerken farkettim. zincir çok yakın. yüksek hızlarda giderken buradaki zincirler o alanı kesip atmaz mı?
sanki bir sıkıntı var gibi orda yanlış mıyım?

Sıkıntı yok bende 2 cbr var, ikisi de aynı. O parça sürtünmeyle kesilecek bi parça değil.
ZDrBba.jpg

sevindim dostum ya :)kafayı yiyecektim:) zinciri neyle temizliyorsun bu arada

Cbf 250 de ayni sikinti cikarmiyo aldigimdada boyleydi hocam :) zinciri gaz yagi,benzin,yada motor yagiyla temizleyebilirsin

Cbf 250 de ayni sikinti cikarmiyo aldigimdada boyleydi hocam :) zinciri gaz yagi,benzin,yada motor yagiyla temizleyebilirsin

Benzin o-ringlerin yapısını bozar, motor yağı da çıkmaysa içindeki çoğu gözle görülmeyen metal parçacıklar o-ringlere zarar verebilir. En iyisi gaz yağı ile temizleyip zincir yağıyla yağlamak. Zincir temizleme spreyi hem çok pahalı hem de az miktarda püskürdüğünden gaz yağından daha zor temizliyor.

gaz yağı nerden temin edebilirim. istanbul avrupa yakasında bir bilginiz var mı?

Benzin o-ringlerin yapısını bozar, motor yağı da çıkmaysa içindeki çoğu gözle görülmeyen metal parçacıklar o-ringlere zarar verebilir. En iyisi gaz yağı ile temizleyip zincir yağıyla yağlamak. Zincir temizleme spreyi hem çok pahalı hem de az miktarda püskürdüğünden gaz yağından daha zor temizliyor.

Oringi kim kaybetmiste ogrenci bulsun kendi motorum icin yaptigimi yazdim ben, yakinda zincir disli degisecekti oringli alacagim buyuk ihtimal bilgiler icin tesekkurler 👍 :)

Kartalda çeçenistan parkı arkasındaki shell satıyor,en son ordan almıştım 4 tl litresi ama her zaman bulunmuyor.
Önceden arayıp sorunhttp://i.hizliresim.com/l7ogdg.jpg

Biraz piyasadan pahalı ancak git gel aynı paraya gelecek :) Ben motomax'dan Petrochem zincir temizleme solüsyonu alıyorum 400ml 14.90'a bol bol sıkarak 3 kere zincir temizlenebiliyor gayet güzel kiri akıtıyor fırça ile de temizliyorum.

http://www.aktarzane.com/GAZ-YAGI-750-cc-gaz-yagi,PR-448.html

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar