2014 te gelen dokunuşlarla yzf daha iyidir diye düşünüyorum ama aradaki fiyat farkına değecek kadar mı bilmiyorum. Ben 2 yıl cbr125 kullandım çok memnundum, sıfır almıştım 20.000 km kullandım sattım hiç bir sorun yaşamadım. Yzf içinde durum aynıdır diye tahmin ediyorum. Eğer 2014 öncesi yzf derseniz cbr daha mantıklı derim çünkü yzf de ön amortisöerlerin motoru iyi tutmadığından, fazla yumuşak olup frenlemelerde falan çok dalışa geçtiğinden bahsediliyordu.
Top speed konusunda ise; rüzgara karşı yada yokuşlu bir yolda gidildiğinde yzf daha güçlü olduğu için biraz daha iyi gidiyor. yokuş aşağı, hiç rüzgarsız, yada arkadan esen rüzgar ile cbr 125 in 140 lı hızları (Ben arkadan esen rüzgarla bir kez 149 km/h görebildim) görebileceği yollarda, yzf kesiciden dolayı 134 km/h da kalıyor. Fakat havada biraz bile rüzgar olsa bu motorlar 120 li hızlara dahi çıkmakta zorlanıyorlar. İşte bu durumlarda yzf 3-4 km/h daha fazla hız yapıyor.
Emin olmamakla birlikte ivmelenme konusunda da şaşırtıcı şekilde başa baş gittiklerini hatırlıyorum.