CBR 125 R (2010) Artık Türkiye'de !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylasma

cok tesekkurler bu hassas dusuncenız ıcın bence bu sıtenın kalıtesını artıran ozellıklerden bırıde bu olsa gerek saglıklı gunler

Bu yenisi mi hakikatten:salut:,hani fuardan itibaren satışa sunulacaktı bu:p
Cepte kuruş para yok, gelmesin daha:queen:
Bir ara sayısal oynayayım çıkarsa ilk önce kendime sonra sana alacağım hocam :mrgreen: (Bir de aksi gibi amorti çıkarsa :p)
cok tesekkurler bu hassas dusuncenız ıcın bence bu sıtenın kalıtesını artıran ozellıklerden bırıde bu olsa gerek saglıklı gunler

Ne demek biz teşekkür ederiz...Saygılar...:wiinkk:

Bir ara sayısal oynayayım çıkarsa ilk önce kendime sonra sana alacağım hocam :mrgreen: (Bir de aksi gibi amorti çıkarsa :p)

Ne demek biz teşekkür ederiz...Saygılar...:wiinkk:

Tavlada 1 zarı getirmek için 50 kere attığım çok oluyor, o yüzden iyi şanslar.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tabi tabi zaten dünyadaki en iyi motor seninki,napacan 125 cc yi,zaten motor küçük de ne uzun yola gelir ne trafiğe,mantığa zihniyete bak ya töbe töbe,bu arkadaş cbr 125 ten bir darbe yemişki bu kadar aşağılıyo baksanıza,bulsa bi kaşık suda boğacak,Allah akıl fikir versin
kardeşim hiçbir motoru kötülemedim, sadece 125cc trafiğe ayak uyduraayan bir segment dedim, ne demek istiyorsunuz anlamış değilim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 ----------

Ben cbf de zorla 130 gördüm el insaf bu 140 ı oynaya oynaya yapar
kardeşim cbf 150 ile 130 gördüğünü söylüyor rampa aşağı ve rüzgarı arkana alarak yapmış olabilirsin, ama hiç inandırıcı değil,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 ----------

arkadaş edremit avcılık ve atıcılık klubüne üyeymiş de,içimden geçenleri yazsam site çöker

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 ----------

kendi motoru çok aham şaham bişey ya,
neyin peşindesin anlatta bilelim:p evet avcılık atıcılık üyesiyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:25 ----------

125lik kullananlara zayıf diyorsun bindiğin motor YBR 250 :mrgreen:
Bana görede senin motor today gibi.:mrgreen:
yere göğre sığdıramadınız şu 125cc bisikletten bozma motosikletleri, senin motoruna göre benimki güçsüz olabilir, he burda bazı şahıslar cbr 125 in benim motoru geçeceğini söylüyor:queen: o zaman bende salliyim biraz bende kawa er-5 leri cbf 500 leri geçerim :queen:

Tahmini fiyatının böyle olması gerekir. :wiinkk:
İnnova 125i İngiltere Fiyatı 5012Tl Türkiye Fiyatı 4270Tl
Cbr125 için orantı kurduğumuzda(vergisi vs. aynı) Türkiye fiyatı 6380Tl gibi bir miktar çıkıyor.

Tahmini fiyatının böyle olması gerekir. :wiinkk:
İnnova 125i İngiltere Fiyatı 5012Tl Türkiye Fiyatı 4270Tl
Cbr125 için orantı kurduğumuzda(vergisi vs. aynı) Türkiye fiyatı 6380Tl gibi bir miktar çıkıyor.

güzel tespit:cherry:

eğer boyle olursa fena fiyat değil bence:cat: makul denebilir.:)

yere göğre sığdıramadınız şu 125cc bisikletten bozma motosikletleri, senin motoruna göre benimki güçsüz olabilir, he burda bazı şahıslar cbr 125 in benim motoru geçeceğini söylüyor:queen: o zaman bende salliyim biraz bende kawa er-5 leri cbf 500 leri geçerim :queen:[/QUOTE]

Arkadasım Ben Gecer Demiyorum Her Türlü GEcerim Diyorum Ben Motoruma Güveniorum :wiinkk: Mademki buna İnanmıosun Gel Görelim Bunun Sallamakla Alakası Yok Kanıtlıyım Diyorum :cat::wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yere göğre sığdıramadınız şu 125cc bisikletten bozma motosikletleri, senin motoruna göre benimki güçsüz olabilir, he burda bazı şahıslar cbr 125 in benim motoru geçeceğini söylüyor:queen: o zaman bende salliyim biraz bende kawa er-5 leri cbf 500 leri geçerim :queen:

Arkadasım Ben Gecer Demiyorum Her Türlü GEcerim Diyorum Ben Motoruma Güveniorum :wiinkk: Mademki buna İnanmıosun Gel Görelim Bunun Sallamakla Alakası Yok Kanıtlıyım Diyorum :cat::wiinkk:[/QUOTE]
biz biliyoruz o motorların nasıl gittiğini, zincir dişliyi küçült, silindiri değiştir, orjinalliğinden çıkar makineyi sonra ya allah kerim öleceğini bile bile biniyorsun mobiletlere yapıyorlar burda onları hızını arttırıyorlar, ben motorumla kendimi hiç kasmadan, motorun üzerine yatmadan, motorun orjinalliğinle oynamadan geçerim

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
cbrde boşuna 200 kadran yok beyler birkez daha söylüyorum
tamamen boşuna, tamamen gösteriş için.

125cc, tek silindir, üstüne bir de 4 zamanlı bir motordan bahsediyoruz.
öyle anlatıyor ki bazısı; değil 250cc, enazından 400cc bir motordan bahsediliyor sanıyor insan :)
standart bir cbr 125 ile 150 kms hız yapmanın yolu serbest düşüş yahut buna yakın bir durumdur arkadaşlar.

gene hız muhabbeti:mrgreen:

her cbr gecmez ama iyi acılmış cbrler ybr 250 cbf250yı gecer arkadaşlar bu motoru kucumsemekten vazgecın

cbr125 cbr600 cbr 1000 in yaptıgı herseşi yapar sadece 250yı gecmek hariç aizin gectıgınız cbrlerdeki suruculerdende etki olabilir herşeyı gozonunde bulundurun

ayrıca cbr150yı serbest dusme falan boyle komikliklere gerek yok size videolarla cıkıyoruz karsınıza hala muhalefet oluyorsunuz

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
cbr125 cbr600 cbr 1000 in yaptıgı herseşi yapar sadece 250yı gecmek hariç aizin gectıgınız cbrlerdeki suruculerdende etki olabilir herşeyı gozonunde bulundurun
yuh artık
kendi ibresiyle bir takım abartı rakamlar görmüş olabilirsiniz.
biz hyosung ile son hızını 125 kmh ölçtük (tabi söz konusu hyosungu 2007 ve 2008 fazer ile ve 2007 zx10r ile ölçmüştük, %1-2 fazla gösteriyordu.), onu da ıkınarak yapıyor.
sakın olayı sürücüye bağlamayın, sürücüsünün yanında buradaki çoğu kimsenin esamesi okunmaz; belki motoruna göre 5-10 kmh daha hızlı gidebilir okadar.

Kıskanmayın 150 yapan 125'liği hazmedemediniz işte kabul edin.:p

bu makine çıktığından beri eleştiriyorsunuz yok bisikletmiş, trafikte ayak uyduramazmış, ybr daha iyiymiş, o para verilmezmiş, 105 basarmış...mış/miş/muş/müş...
arkadaşlar size zorla cbr almanız için senet mi imzallattılar?
ulusal pazar; isteyen istediğini alır beğenmediğini almaz ortada bir eleştiri olacaksa "benim babam senin babanı döver" zihniyetinde olmamalı...Neden alalım yada neden almayalım sorularına cevap bulmalıyız...
işte bu zihniyetten dolayı 2007-08 de çıkan makine daha yeni geliyor ülkemize.yazık...

yeni modelde grenaj dışında hiçbir değişiklik yok galiba bu yeni model 4 sübaplı
enjeksiyonlu 15-16 hp gücünde olmalıydı.hem bu cbr 150'yi neden getirmiyor honda TR'ye hayret ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar