Cbr 125 otobüs altında kaldı

Bugünlerde sürekli olan motosiklet kazaları beni de etkiliyor. Satıcam diyorum gv250 yi böyle giderse. Yakınımda ki arkadaşlar kaza yaptı, bunun etkisinden kurtulmak üzereyken, bgn belediye otobüsünde giderken,bornova da, bizimle beraber virajı alan bir cbr 125 vardı ve tam bnm pencere yanında virajı alıyordu. Virajda yatarken bi anda motor kaydı ve otobüsün altına girdi. Otobüs şöförü hemen durdu , kayan motorun kullanıcısı bayan arkadaş kendisini son bir hamle ile kaldırıma atabilmişti.. Viraja girip girmemekte tereddüt etmiş ve girmiş ( tek şerit) TAm koruma geziyordu ve sanırım yeni motosiklet almıştı. kaskı ve montuda yeniydi bence. Hemen indik yardım ettik. Tabi korku vardı kendisinde. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Lütfen arkadaşlar daha çok dikkatli olalım...

geçmiş olsun....bugünlerde bornovada meydana gelen ikinci cbr 125 kazası. ilkinde korumasız bir arkadaş kaza yapmış ve birkaç kırıkla atlatmıştı...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aramızdan biri mi o arkadas.gecmiş olsun

Off ya geçenlerdede ybr li birisi Bornova'da kaza yapmış :pr:
Böyle kazalar umarım seni caydırmaz:cat:
Arkadaşada geçmiş olsun

geçmiş olsun mazallah yaralanmadan kurtulması da büyük talih. bu arada otobusün sağındanmı viraja girmişti tek şeritli yolda nasıl oldu tam anlamadım

Evt otobüsün sağından girmişti, körüklü büyük otobüslerden. Otobüsle beraber virajı alıyordu ve bir anda kaydı. Bulunduğu nokta otobüsün arka kısmına daha yakın. Zaten arka tekerler motoru altına aldı. otobüslerin kipa durağından kalktıktan sonra ileride bornovaya girmek için kullandığı kavşak var. Sağa yukarı doğru. kampüsün tam karşısındaki yol.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar bu istenmeyen trafik kazalari yuzunden lutfen motorlarimizdan sogumayalim. Otomobille kaza yapip bir daha otomobile binmemek... Boyle birsey olabilir mi? Biz niye motorlarimizi birakalim?

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu bu kaçıncı kaza haberi , kim bilir haberimizin olmadığı kaç kaza daha var :silent:

Hersey üzerine dusen şeyleri yerine mi getiriyor acaba dersini :silent:

valla ben bı ara cayacak gıbı oldumm ama motosıklet askı bu hemen gecmıyo :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tanıyormuyuz bu arkadaşı?...Sitemizden mi?..............

Moderatör
Gecmis olsun, umarim o da cogumuz gibi (kendimi dahil etmiyorum) bu olaydan sonra motor kullanmaktan sogumaz.. Kazalar ders almak icindir, vazgecmek icin degil..

Evet ben de duydum bu gun bir arkadaşım söyledi ama Allahtan yaralanmamış ;

Otobus şoförü son anda fark etmiş ve anında durmuş dediler...
(herkes motorcu düşmanı değil tabi ki)

Büyük geçmişler olsun...

Allah hepimizi korusun...Amin

Geçmiş olsun arkadaşaaa.... her zaman dikkatt arkadaşlar kazasız sürüşlerr...

otobüs motorun üstünden geçti, fark etmemek elde değil, tabi biz de hopp kaptan fln dedik.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok gecmıs olsun,sok edıcı bır kazaaa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar