Cbr 125 otobüs altında kaldı

üzücü bir haberr...allahtan bişey olmamış..kazalarda en önemli etmen bizleriz..lütfen daha dikkatli olalım...

Öncelikle arkadaşımıza geçmiş olsun.Allah tekrar yaşatmasın.Arkadaşlar sizinde söylediğiniz gibi son günlerde ne yazık ki motosiklet kazası olmayan bir gün geçmesin.Hergün kaza haberleri.Birisi kamyonun arkasından 1"25 km.hızla girer,birisi emniyet şeridini ihlal edim bariyerlere çarpıp can verir,dün bir arkadaşımız yine kamyonetin arkasından girer can verir yeter artık yaaaa...Yazık değilmi bu insanlara ailelerine canlarımız bu kadar ucuzmu niye dikkatli kullanmıyoruz.Bu aletler Allah yapısı değil kul yapısı neyine güveniyoruz iki tekerlek üzerinde gidiyoruz.Motor kullananın araç kullanandan bir üstünlüğümü var bir araç motoru geçince motorcu niye hemen aaracın arkasından gzaı kökleyip tekrar aracı geçiyor.Bana göre suçun büyüğü ve çoğu biz motor kullanıcılarında.Son meydana gelen kazalara bakın hepside motor kullanıcılarının hatasından.Lütfen motorun üstüne bindiğimizde küçük dağları tepeleri biz yarattık edasıyla sürmeyelim şu aleti.Canımızı,ailemizi,sevdiklerimizi,sevenlerimizi düşünelim onları gözümüzün önünden ayırmayalım.Lütfen biraz daha dikkatt!!!!...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tüylerim ürperdi resmen çok korkunç.korkarak gidiyorus ztn magandalardan.ne olck halimiz bilmiyorum.

Şu başlığı görüp bir türlü giremiyordum.Yine bi can daha verdik diye ama arkadaşımıza bişey olmamasına çok sevindim.Bununla geçmiş olsun.

geçmiş olsun lütfen arabalarla viraja girmeyelim onlardan önce girdiysek paniklemeyelim bırakın sizi beklesinler motorlar virajı biraz yavaş almak zorundalar.Lütfen motoru pist haricinde yatırmayalım..saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar