evet gerçekten cok hos ama ne derece saglam ve gorus alanı nasıl bilmiyorum yapan arkadaş varsa bilgilendirebilirler mi
Bunlar ne yaa.. Kara fatma gibi.. Bööö ::arrow::
:cherry:
Evet banada aynalar kafa grenajına alınmış gibi geldi, çok daha şık olmuş...:cat:
Sanane gısganç canlısııı![]()
Arkadaşlar ayıptır sormasıda fabrika onu oraya koymamışta neden koymamış bir düşünün?
sele altı bölmemiz var
Arka stop lambamız var
buna ek parçalar plastik ısı anında ne olacak bi düşünsenize? arkadaş benim egsoızda ayakkabısını haşladıda bu o plastikleri uzun yollarda ne yapar?
takacaksanız orjinal yerine takın derim.. böyle hevesler pek iyi sonuçlar doğurmaz...
Arkadaşlar ayıptır sormasıda fabrika onu oraya koymamışta neden koymamış bir düşünün?
sele altı bölmemiz var
Arka stop lambamız var
buna ek parçalar plastik ısı anında ne olacak bi düşünsenize? arkadaş benim egsoızda ayakkabısını haşladıda bu o plastikleri uzun yollarda ne yapar?
takacaksanız orjinal yerine takın derim.. böyle hevesler pek iyi sonuçlar doğurmaz...
Bunun fabrikası ucuz yollu diye oraya koymuş onu, yoksa bir halt bildikleri yok, tutya misali:queen:
İnanmıyorsan burayı oku;
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/39240-hondanin-dandik-parcalari.html
Selam millet... Konumu buldum atladım hemen...
Değişiklik iyidir ben severim... Belki Türkiyeye döndükten sonra ben de düşünebilirimHani yakışır da :bounce:
![]()