cbr 125 kuyruk altı eksoz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaşalr neye bukadar uğraşıyonuz kafa yoruyonuz anlamadım:silent: alt tarafı 125 cc yapmayın bukadar herkes motorun görünüşünde bakıyor öyleyse motoru daha hızlandırcak bişey yapın malum 125 lerin kaça kadar çıktığı belli onu arttırmaya çalışın hiç olmazsa başka motorlarla güç konusunda kafa tutalım yoksa görünüm olmuş ne olcek:)adamın altında 250 cc ama motoru çirkin bizi geçmiş tozunu yutmuşuz nerde kaldı bizim grenajın görüntüsü güzelliği

Kesinlikle dediğine katılmıyorum motorda hız değil görünüm önemlidir..Yok benim için hız diyorsan bence git bir 300 luk mz al 200 u gorursun :) ayrıca 125 cc ye pek bi modifiye yapılmaz en azından cbr için...
Ayrıca cbr a kuyruk altı egsoz yakışmaz neden derseniz motor zaten malumunuz birazcık ince bir motor kuyruk altı egsozu takarsanız yandaki egsoz cıkacak ve motoru dahada ince gösterecek...yerinizde olsam;
1- öne 100 luk veya 90 lık arkaya 130 luk lastik takarım
2- Beyaz halojen ampul takarım
3- Ön kadranın üstündeki cama yarı hafif film çekerim
4- kadranın ışıklandırmaısnı güçlendiririm
vs vs daha birsürü şey bulabilirim:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencede kuyruk altı eksozla uğraşmayın seleyi eritebilir yazın sıcaklar başlıcak mağlum ne kadar yalıtım yapsanda fayda etmicektir eksozun yandaki asil görüntüsü dururken arkadan mobilet gibi duruyo yandan 80 lik krosları andırıyo
ayrıca kaldırımdan inerken tümsekten geçerken arka tekerlek eksoza sürtecektir
bence yapmayın güzel ses veren eksoz takın ışıklandırma üzerinde değişiklikler yapın tekerlekleri jantları genişletin motoru fazlada siyah yapmayın bazı aksesuarlar nikelaj olsun (siyah lüks otomobiller gibi) nikelaj siyah üzerinde çok hoş duracaktır amacım sizin hevesinizi kırmak değil sadece fikirlerimi söylemek istedim ama yaparsanız güzel olur türk aklı herşeyin en ince ayrıntısını düşünebiliyoruz size kolay gelsin inşallah 1000rr yada hayabusa alırsınız..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar