cbr 125 kuyruk altı eksoz

Hmmm bizim cıbıra da bunlardan yapalım ya, gerçekten güzel olmuş! :cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
burak gördünmü kardeş millet cıbırına neler yapıyor sen evde kös kös otur şaka şaka bencede güzel bir çalışma ama ilk resimdeki bence en orjinal oacak olan o birde arkadaşlar satıyorum benim motoru movistara girecem inşallah

Arkadaşlar ayıptır sormasıda fabrika onu oraya koymamışta neden koymamış bir düşünün?

sele altı bölmemiz var
Arka stop lambamız var
buna ek parçalar plastik ısı anında ne olacak bi düşünsenize? arkadaş benim egsoızda ayakkabısını haşladıda bu o plastikleri uzun yollarda ne yapar?

takacaksanız orjinal yerine takın derim.. böyle hevesler pek iyi sonuçlar doğurmaz...

GKN

Arkadaşlar ayıptır sormasıda fabrika onu oraya koymamışta neden koymamış bir düşünün?

sele altı bölmemiz var
Arka stop lambamız var
buna ek parçalar plastik ısı anında ne olacak bi düşünsenize? arkadaş benim egsoızda ayakkabısını haşladıda bu o plastikleri uzun yollarda ne yapar?

takacaksanız orjinal yerine takın derim.. böyle hevesler pek iyi sonuçlar doğurmaz...

o egzozu koltuğun altına almayu düşünen arkadaş yalıtımınıda düşünmüştür
r1 inn egzozlarını düşün, incecik arka kuyruğu ve arada kalan stop u düşün:wiinkk:
ısınmayan egzozlarda var malum yapmak isteyen gerekirse öle bişey düşünebilir..

teknik olarak bi sıkıntı yaratmaz bence, çok yüksek sürat yapan bi motorda değil rüzgar ve salınım açısındanda koltuk altı egzoz sıkıntı olmayacaktır..
ben pek beyenmedim gibi, şöle daha net resim olan varmı elinde..?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

sele altı bölmemiz var
Arka stop lambamız var

Bunun fabrikası ucuz yollu diye oraya koymuş onu, yoksa bir halt bildikleri yok, tutya misali:queen:

İnanmıyorsan burayı oku;
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/39240-hondanin-dandik-parcalari.html

Selam millet... Konumu buldum atladım hemen...
Değişiklik iyidir ben severim... Belki Türkiyeye döndükten sonra ben de düşünebilirim :p Hani yakışır da :bounce:

n7358037201802014607bf9.jpg

Bunun fabrikası ucuz yollu diye oraya koymuş onu, yoksa bir halt bildikleri yok, tutya misali:queen:

İnanmıyorsan burayı oku;
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/39240-hondanin-dandik-parcalari.html

Valla doğru diyon be ayecim...... :) şaka bi yana bunun egsozu 100 km yol yapıp hele birde rampaya vurdumu alev topu oluyo yalıtımı aşırı iyi olmazsa ben zararlı olacağı kanısındayım. adam orjinaline takıyor ama ona göre ölçüp biçer bunu nasıl yapacaz?

iyi olsaydı fabrika kuyruk altı egsozt yapardı 125 e ama yinede hoş duruyo :cat:

GKN

Selam millet... Konumu buldum atladım hemen...
Değişiklik iyidir ben severim... Belki Türkiyeye döndükten sonra ben de düşünebilirim :p Hani yakışır da :bounce:

n7358037201802014607bf9.jpg

konuya cvp yazarken aklımdan sen geçtin
senin motora yakışır gibime geldide:)

yaw gorkem gel de su kuyruk altı konusuna bır el yapsan yapsan sen yaparsın gıbıme gelıyo :))

Lebowski'nin verdiği videodakii motoru bir kaç kez Akdeniz Üni. kampusünde görmüştüm ama o zaman kafa grenajı, ön farı falan yoktu yani çıkarılmıştı. Kuyruğu da sanki daha farklıydı videodan fakat daha güzel olmuştu. Ben de bu motosikleti örnek vermek istiyordum fotoğrafını nerden bulurum diye düşünürken videosu çıktı karşıma, iyi de oldu.

İşte kuyruk altı egzozunda gördüğüm en güzel model, canlı görme imkanımda olduğu için diyebilirim ki, çok güzel ve değişik duruyordu...

Son düzenleme:
ya arkadaşalr neye bukadar uğraşıyonuz kafa yoruyonuz anlamadım:silent: alt tarafı 125 cc yapmayın bukadar herkes motorun görünüşünde bakıyor öyleyse motoru daha hızlandırcak bişey yapın malum 125 lerin kaça kadar çıktığı belli onu arttırmaya çalışın hiç olmazsa başka motorlarla güç konusunda kafa tutalım yoksa görünüm olmuş ne olcek:)adamın altında 250 cc ama motoru çirkin bizi geçmiş tozunu yutmuşuz nerde kaldı bizim grenajın görüntüsü güzelliği

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar