Cbr 125 Egsoz sacı Boyama

Evet Motorumun İlk hali :
zYqVrj.jpg

Koruma saç ının ilk olarak söküyorum geçenlerde bir öküz minibüs söförü gelip tampon unu egsozuma değdırmıstı motor dusmedı yan sekılde durdu ındık baktık sadece ufak bi çizik vardı meğersem egsoz un ıcındeki demir yamulmuş birazcık neyse düzelttim onu :) sökmüşken

Koruma sacına çelik macun sürdüm ve zımparasını güzelce yaptım motor sağ tarafa yattığı için çizikler mevcuttu onları doldurdum .

Bu arada Motorun boyasını ayarladım kuruma sürecinde .

d0E23X.jpg

Boyayı komprasör yardımı ile atıcağım düzgün olsun diye .

m5ZzE8.jpg

Ve ilk katımızı attık aslında bi astar yapıp atsaydım daha kolay oludu işim :) ama olsun unutkanlığımıza geldi ve attık boyayı :D

o9lZ09.jpg

Kuruması için bıraktım 1 gün olarak kuruma süreci bıraktım nedeni ise buralar soguk tam kurusun dedim :)

İkinci kat için elime aldım eşşeklere koydum ve başladım boyamaya :D

PBzond.jpg

Ve Yine kuruma süreci olarak 12 saat yaptım bu sefer :D

Sabah kalktım 11 gibi ve montaja başladım 3 vida :D ama olsun :D

NWJ41g.jpg

Ve son hali :
7PZbNl.jpg
Benim hoşuma gitti bu son hali :)

Yorumları alalım :) Bu kadar okuyup baktığınız için teşekkürler :wiinkk:

kardeşim hoşuna gittiyse sorun yok. Kimin ne dediği önemli değil. zira benim hoşuma gitmedi. :sunny: camın saydamlığına ihtiyacın olacağını düşünüyorum ya da belki sen camın arkasına yatmıyorsundur bilemicem. egzoz sacının rengi siyah ya da siyaha yakın bir renk olaydı benim hoşuma giderdi. :bounce: saygılar güle güle eskit.

Gayet güzel hocam ama zimpara işini ince uğraş yaptiniz mi ?

macun çektiğin yer belli oluyor keşke çok ince tabaka çekip ince zımpara ile iyice kabasını alsaydın. üzerine mavi-beyaz bantlarla biraz renklendirirsen daha güzel olur gibi. eline sağlık

Motosikleti
Dominar 250
orj hali sanki daha iyi gibi geliyor bana
en azından siyah yapsan daha iyi olurdu

Egzoz güzel olmuş ama kafa hiç olmamış imkan varsa eskiye çevirin.

Kafayı yapmamın asıl amacı biraz görsrllik birazda ufak tefek taşlardan motorun ön tarafını korumak malum sakaryada heryer mıcır taş filan :) egsoz da belli oluyor :) evet zımpara filan yaptım ama astar yapmadıgom için tam kapanmadı 3 üncü katı attığımda kapanıcaktı 2 inci katta bıtaktım:) biraz böyle olsun (siyaha) çevirim diyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar