- Konu Yazar
merhabalar. motorumda hıc bır sıkıntı yoktu boğaz manıfıldunu değiştirdim her sey sorunsuz calısıyodu rolantesı duzgun marşa basması ıyı hızı cekısı ıyı ancak devir saati 5 ıla 6 arasına gelınce motor boğuluyo gıbı oluyo devır altıyı gecınce her sey normala donuyo neden olur bu boğuluyomus gıbı oluyo o aralıkta baska
yardımcı olursanız sevınırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------
bu arada o boğulma esnasında cıkleyı cekınce bıraz duzelıyomus gıbı oluyo bunu da yazayım dedım. tecrubelı arkadaslar yardımcı olursa cok memnun olurum malum kucuk bı ılcedeyım en yakın servıs 120 km uzaklıkta
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
bırde eklemek ıstediğim bujı de yenı değişti
yardımcı olursanız sevınırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------
bu arada o boğulma esnasında cıkleyı cekınce bıraz duzelıyomus gıbı oluyo bunu da yazayım dedım. tecrubelı arkadaslar yardımcı olursa cok memnun olurum malum kucuk bı ılcedeyım en yakın servıs 120 km uzaklıkta
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
bırde eklemek ıstediğim bujı de yenı değişti