cbr 1000 RR icin on lastik onerisi olan varmi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
14 Ağu 2011
Mesajlar
21
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
su andaki on lastik dunlop arka pirelli corsa 3 sizce pirellimi takmali ?
 
Katılım
27 Tem 2006
Mesajlar
6,290
piyasada neredeyse tüm RACE manınelerde ''''MİŞLEN'''' (MICHELIN) KULLANILDIGINI GÖRMÜŞTÜM,
fAKAT Büyük makınelerde set halınde yanı ön ve arka lastıgın aynı anda değişmesinin daha iyi oldugunuda duymuştum,
tabı tercıh sızın,
eğer arka lastık pirelli ise önüde pirelli almanız daha iyi olabılır...
 
Katılım
9 Şub 2011
Mesajlar
232
Abi ya merak ettim bilmediğinden mi soruyorsun yoksa yeni teknolojilerden haberin mi yok ... 1000 RR kullanan biri artık bu işte prof. olmuştur diye düşünüyorum . Neden bilmem ama sorman garip geldi abi kusura bakma ama yermek amaçlı değil yani sadece sormak istedim .
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
14 Ağu 2011
Mesajlar
21
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sormanda hata yok kardes herseyden haberim var elbette niyetim gorus almak o kadar yoksa ne takacagimi gayet iyi bilen biriim 3 lastigide denedim su anki pirelli hepsinden guzel deneye deneye sora sora geldik buraya ;)
 
Katılım
9 Şub 2011
Mesajlar
232
Beni yanlış anlamamanıza çok sevindim , sorumu itina ile yanıtladığınız için teşekkür ederim . İnşallah istediğiniz lastiği bulursunuz . Motosikletinizi kazasız belasız kullanmanızı dilerim . Hayırlı ramazanlar , hayırlı forumlar .
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst