Cbf ön cam nasıl olmuş

Kazasız belasız sürüşler.. güzel olmuş.. ön plandan çekilse daha güzel görürdük ama...

Bence de yakışmış. Motor zaten yakışıklı, ne giyse yakışır..

güzel olmuş güle güle kullan, çok yakışmış...

camın markası nedir orjinal bişeymi kendinizmi kestiniz...fiyat vs hakkında biraz daha bilgi verirseniz sevinirim...saol

cam eminimki sürüşte baya faydalı olacaktır ama görüntü dersen bence olmamış

arkadaşlar cam orjinal değil %100 türk malı ve el yapmıdır. tepebaşında özen plex te murat usta tarafından yapılmıştır fiyatı 100 ytl dir. her türlü motor için cam yapılmaktadır. www.ozenplexi.com adresinden ziyaret edebilirsiniz yapılmış ürünleri görürsünüz. ben ve bekir arkadaşım yabancı marka aksesuara dünya para vermektense memleketimizin ustalarına güvenerek ucuz yollu bir tercih yaptık.

Son düzenleme:
arkadaşlar cam orjinal değil %100 türk malı ve el yapmıdır. tepebaşında özen plex te murat usta tarafından yapılmıştır fiyatı 100 ytl dir. her türlü motor için cam yapılmaktadır. www.ozenplexi.com adresinden ziyaret edebilirsiniz yapılmış ürünleri görürsünüz. ben ve bekir arkadaşım yabancı marka aksesuara dünya para vermektense memleketimizin ustalarına güvenerek ucuz yollu bir tercih yaptık.

Yaw bende diyodum bu camları kappa yapıyo da biz neden yapamıyoruz... Kappa bööle yapmış::
resim020hg8.jpg

Şehir içinde gerçekten hiç bir işlevi yok ama şehir dışına çıktığınız anada iş değişiyor hafif yatmanız eter rüzgar kaskınızın üzerinden sıyrılıp gidiyor. ammmmmmmmmmmaaaaaaaaaaa türbülans oluyor 50km hızla bile gitseniz sigara içemessiniz.

camı takıp lastikleri değiştirip satılığa çıkarmışsın motoru...binseydin biraz ya :)
hayırlısı olsun :wiinkk:

camı takıp lastikleri değiştirip satılığa çıkarmışsın motoru...binseydin biraz ya :)
hayırlısı olsun :wiinkk:

VFR800 Almak istiyorum Honda sağolsun takasta fiyat kırdığı için satıp üzerine para ilave edip bordo çayır çayır yanan bir VFR800 alacağım (Kısmet olursa)

Bende yeni bir Honda CBF500 kullanıcısıyım Ankara'dan. Bu motorları naked olarak seviyorum bende,malesef camı yakıştıramıyorum.Motoru daha 350km'dir kullanıyorum ve uzun yolda çok test etme imkanım henüz olmadı ama 100km civarında önden rüzgarı yiyorsunuz... Şehir içinde kullanılıyorsa çoğunlukla bence camsız olması problem değil ama uzun yolda muhtemelen rahatsız edicektir... VFR 800de süper bi makina hadi hayırlısı... :)

wşşşş buna çıplak olmak daha çok yakışıyor derdim ama cam gerçekten çok güzel olmuş birde şehirler arası yol yapılıyorsa olmazsa olmaz :D

Bende yeni bir Honda CBF500 kullanıcısıyım Ankara'dan. Bu motorları naked olarak seviyorum bende,malesef camı yakıştıramıyorum.Motoru daha 350km'dir kullanıyorum ve uzun yolda çok test etme imkanım henüz olmadı ama 100km civarında önden rüzgarı yiyorsunuz... Şehir içinde kullanılıyorsa çoğunlukla bence camsız olması problem değil ama uzun yolda muhtemelen rahatsız edicektir... VFR 800de süper bi makina hadi hayırlısı... :)

Dostum hayırlı olsun güzel bir seçim yapmışsın oldukça rahat bir motosiklet ama daha öncede belirttiğim gibi ilk defa 2 hafta önce motorumla hız yaptım ve rüzgar beni havetti sezon başladı her hafta sonu bir yerlere kaçacaz inşaallah ön camsız olmayacaktı.

Ya birşey Soracağım Cbf500 lerin yakıt durumu nasıl bende düşünüyorum almayı bu makinadan

Tşkrler baggio... :) Kullanmaya göre heralde baya bi değişir yakıt tüketimi,birde kullanıcısının ağırlığına göre filan. Kendi tecrübemi yazıyım: depoyu fulledim 55ytl'ye 95 oktanla. 87kiloyum,şehiriçi dur kalk filan 260km de ışık yandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar