Selam cam yakışmış ama kanımca camsız daha iyi gibi gösteriyor
arkadaşlar cam orjinal değil %100 türk malı ve el yapmıdır. tepebaşında özen plex te murat usta tarafından yapılmıştır fiyatı 100 ytl dir. her türlü motor için cam yapılmaktadır. www.ozenplexi.com adresinden ziyaret edebilirsiniz yapılmış ürünleri görürsünüz. ben ve bekir arkadaşım yabancı marka aksesuara dünya para vermektense memleketimizin ustalarına güvenerek ucuz yollu bir tercih yaptık.
camı takıp lastikleri değiştirip satılığa çıkarmışsın motoru...binseydin biraz ya
hayırlısı olsun :wiinkk:
VFR800 Almak istiyorum Honda sağolsun takasta fiyat kırdığı için satıp üzerine para ilave edip bordo çayır çayır yanan bir VFR800 alacağım (Kısmet olursa)
Bende yeni bir Honda CBF500 kullanıcısıyım Ankara'dan. Bu motorları naked olarak seviyorum bende,malesef camı yakıştıramıyorum.Motoru daha 350km'dir kullanıyorum ve uzun yolda çok test etme imkanım henüz olmadı ama 100km civarında önden rüzgarı yiyorsunuz... Şehir içinde kullanılıyorsa çoğunlukla bence camsız olması problem değil ama uzun yolda muhtemelen rahatsız edicektir... VFR 800de süper bi makina hadi hayırlısı...![]()