Cbf ön cam nasıl olmuş

2. resim gözükmüyor................

waslla güzel olmuş abi kazasız belsız

Son düzenleme:
Neden bilmiyorum ama ben bu motorların naked halini daha çok beğeniyorum.Sanki cam takılınca güzelliğini kaybediyor gibi geliyo:pale:

Neden bilmiyorum ama ben bu motorların naked halini daha çok beğeniyorum.Sanki cam takılınca güzelliğini kaybediyor gibi geliyo:pale:

Hocam haklısın ama geçen hafta bir maşukiye'ye gidelim dedik yol boş resmen rüzgardan tokat manyağı olduk 180 den yukarı çıkmadı sanki karşımıza biri geçmiş bizi tutuyordu kask kafadan uçacaktı o nedenden cam taktırma ihtiyacı duydum. Güzelliği olduğu gibi kalıyor alt tarafı camı çıkartırsın:mrgreen:

Hocam haklısın ama geçen hafta bir maşukiye'ye gidelim dedik yol boş resmen rüzgardan tokat manyağı olduk 180 den yukarı çıkmadı sanki karşımıza biri geçmiş bizi tutuyordu kask kafadan uçacaktı o nedenden cam taktırma ihtiyacı duydum. Güzelliği olduğu gibi kalıyor alt tarafı camı çıkartırsın:mrgreen:

Ben de onu demek istiyorum.Şehir içinde bineceksen zaten fazla hız yapma imkanın da olmayacağından cam olmayacak.Motor çıplak ve doğal olacak.Uzun yolda giderken dediğin doğru camın çok faydası olur.
Ama yine de güzel olmuş.En azından estetik olarak motorun üstünde sırıtmıyor:cat:
Güle güle kullanın:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O motosiklete herşey yakışır..Kazasız belasız sürüşler..

Bizim grupta CBF500 'e ön cam takan bir arkadaş vardı. :cherry:
Motoru ; camlı ve camsız test etme imkanı sağlamıştı saolsun.
Rüzgarı çok büyük oranda kesiyor. Sürücüyü oldukça rahatlatıyor. :cat:

Bence camla daha şık olmuş.
Rüzgar dışında bilimum çok bacaklı ufak dostlarımıza ve yüksek sorumsuzluk seviyesindeki içiciler tarafından fırlatılmış izmaritlere karşıda koruma sağlayabilir.
Güle güle kullanın.

Yorumlarınız için teşekkürler özellikle kışın daha çok faydasını göreceğim kanaatindeyim ama şimdi yüksek hızda boyun ağrısından ve montuma yapışan bilimum haşereden kurtulmuş bulunmaktayım. Camı taktırdığım gün lastiklrimide değiştirdim şu anda kendimi daha güvende hissediyorum:cat:

Hayırlı olsun bence ne kadar ısımlerı naked olsa da yuksek hıza cıkanlarında on cam zorunluluk cok yakısmıs ama sadece gece olan gozukuyor bırazdaha gunduz gozuyle gorebılsek daha guzel olurdu soyle önden...

daha detaylı resimler için buyrun bakın
buda benim makine.
015-1.jpg

016-1.jpg

017-1.jpg

019-1.jpg

021-1.jpg

020-1.jpg

tam öndende foto koyarmısın diyecektim ki koymuşsun içerden güzel dışardan kötü

kım ne derse desin güzel olmus ....
yüksek hızda ters rüzgar yemeyesin

Ön cam bence yakısmıyor Naked'lere ama sehirlerarası yollarda sart...:wiinkk:

Çok güzel olmuş motorunada ayrı bir hava katmış keyifle kullanmanı dilerim.

Cam yakışmış. Hava katmış motosikletinize. Güle güle kullanın.
Hocam, cam orjinal mı? veya başka bir motosikletden uyarlama mı? Fiyatı nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar