Yaş 33. Sorun yok o zaman

Ybr yi satıp cbf alan duydum ama cbf ini satıp ta ybr alan daha önce duymadım, Aynı klasmanda anıldıkları halde yapı olarak farklılardır. İkisinide yakından incele, imkanın varsa kullan, ve içine sineni al, ikiside seni üzmez. Cbf uzun yola daha yatkındır, Yolcu için arka oturuş pozisyonu, selenin uzunluğu itibariyle Ybr ye nazaran daha rahattır. Ybr ise sıkışık trafikte cbf e nazaran biraz daha kıvraktır. Sıkışık trafikte manevra kabiliyetinin cbf ten daha iyi olması, gidon dönüş açısının daha fazla olması Ybr nin artılarıdır. Forumu tararsan aslında açtığın başlıkla ilgili veya benzer çok başlık bulabilirsin, çünki ezelden beri bu iki odel karşılaştırılır durur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:07 PM ----------
Bende cok arasında kalmıstım bu iki makinanın..Cok düşündüm sonunda yamaha ybr 125 aldım..Sonradan bi kaç fırsatım oldu honda cbf 150 kullanmak için iyiki yamaha aldım dedim..Bence yamaha...:cat:
Nasıl duygular yaşadın cbf kullanınca, tarif edebilirmisin ? Farklı, özellikle daha önce hiç kullanmadığın bi motoru kullandığında alışkanlıkların gereği, kısa süreliğine denediğin için motoru beyenmen mümkün olmayabilir.