cbf için lastık alıcam ne alıyım

arkadaşlar cbf 150 lastık alıcam bırde jantlarını sıyaha boyuncam o iş kolay ama teker işi zor ne tur marka alıyım şöyle kar tıpı isitiyorum fıyat önemlı degıl motordan önemlı mı para yeter kı kalıtelı olsun önerılerınız beklıyorum

abı bırak ya sınır oldum uye olıyım dedım bır suru şey sayıyor anlamadım ne bıcım sıte bızım uye olmamızımı ıstemıyor ne ne yse arkadaşlar yorumlarınız beklıyorum cunku bu ay sonu alıcam

buldum galıba bu dunlop kullanan varmı guzel mı
bu arka

44665Al.jpg

bu da ön tarafa

44666Al.jpg

buda metzeler bunu kulanan varmı

metzkaroo(6).gif

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
metzelleri çoğu kişiden duydum iyiymiş diyolar.sen fiyat edindinmi?ben de düşünüyorum.
erdo2002 nin demek istediği cbf150 sitesi değil.. mt.deki yani burdaki cbf150 topiği ne yazsaydın diyo:mrgreen:

Son düzenleme:
metzeller ME22 alacağın lastik...fiyatıda çok uygun performansıda
başka lastik alma

benim düşüncem dunlop daha iyi duruyor digeri pek güven vermiyor gibi ama tabi hangisi kaliteliyse kullananlar arkadaşlar tavsiye etsin

dunlop mt70 karoo yanı kar lastigi arka 250 ytl ön 150 ytl bende dıyorum dunlop

pirelli mandrakarunun arka kalın ön ince bu resimnler benım motora takılırken cekildi

Son düzenleme:
pirelli mandrakarunun arka kalın ön ince bu resimnler benım motora takılırken cekildi

yanlış anlama sakında kızma dıkkat edersen sadece bır kac cm kalın dunlopla mazlelere bak arka fazla kalın cunku araka daha cok guc gelıyor ondan dıyorum

Orjinali olan 2,75.18 ve 90-90.18 ön ve arka arası ne kadar farklı??
Cbf 150 arkaya nekadar daha fazla güç veriyor ki???
Tavsiyem: 100-100-18 metzeller arka önü sen seç...
Selamlar...

Orjinali olan 2,75.18 ve 90-90.18 ön ve arka arası ne kadar farklı??
Cbf 150 arkaya nekadar daha fazla güç veriyor ki???
Tavsiyem: 100-100-18 metzeller arka önü sen seç...
Selamlar...

BEN DİŞLİSİNİ SEVMEDIM DUNLOPTA AYINI ÖLCUDE

ben dedım yardım eden cıkar ama kımsenın klavyesınde ses cıkmıyor yahu

hoca bu dişli lastikleri takmanı şiddetle tavsiye ederim, asla kaymaz, markası ne olursa olsun dişli lastik kaymaz, kar yağışında bile kullandım kaymadı. bulabilirsen sirkecide aydın motorda var, 30 ytl ben aldım. markası levorin.
fakat şu esastır, hiçbir dişli lastik tubeless olmaz, içine şamyel takman lazım ok?
ben şu an metzeler me22 kullanıyorum, brezilya malı.. motoru zor tutuyorum hoca, çok pis kayıyor..
eğer dişli lastikte takmıyosan benden sana tek tavsiye mt65 olur. ben 20000 km den fazla kullandım, lastiğin kralı derim başka bişey demem. pirelli mt65. 55 ytl.

arkadaş dişli lastik takmayla motörü enduroya benzetmeye çalişiyor... kıyıköyde bahsetmişti bundan...... rafel lastikler güzelde bu dişli lastik hizi düşürürmü acaba?

evdeyım yoksa sana kaynak sunucaktım cafedeyım motorda şimdi kapıda
dişli lastık her 360 derece dönmesınde uzerındekı butun dışler asfalta geldıgınde deger duz lastık her 360 derece lastık asfalta geldıgınde dönme gucu azalıyor yanı 360 dere dönmuyor fazla hadını asıyıyor her döndugunde kayıyor sen farkına varmıyorsun dışlıde o proglem olmuyor cunku dişli arası acık oldugu ıcın ezılmeye payı yuksek buda yolu daha ıyı tutar

kullandıgınız duz lastıkler eger devamlı motor ustundeysenız hele yollarda cukur varsa janta zarar verır ama dişli hemen motoru zıplatıyor daha konuyu acmamı ıstiyormusun

not dogru ben motoru endoru tarzı yapmaya calısıyorum ama o bmw hastalagında
motorda suan arkaya bmw gıbı camurluk taktım önede geldı vıdalarını koymadım daha yakında iş bıtınce resımlerı koyarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar