cbf 150'm ve ben

hayırlı olsun arkadaşım. darısı olmayanların başına... resim koyarsan daha iyi olur.:cat:

hayırlı ugurlu olsun allah başkalarının sözlerinden kafanı bozup motora küstürmesin..iyi alet almışsın...

kazasız belasız kullan dostum.
keyifli sürüşler dilerim.

güzel makine almışsın çok yakın bi zamanda bi abimizde aldı.çok memnun motordan allah kaza bela tekerine zeval vermesin hayırlı sürüşler

Gültekin;505863' Alıntı:
işe gidip gelirken, yada haftasonları da, m/o-bilet kullanıyorsun di mi?
(Minibüs/Otobüs-Bileti):queen:

Allahdan da korkmazmısın sen ya....Aldın mondıyı elinde patladı...kimseciklere kaktıramadın...yok bir arkadaşıma su işinde lazım dedin takasda olabilir dedin kimse yemedi...kanuni scootera bile razıydın...ama olmadı...millet enayimi...:mrgreen:

açık artırma dedin milleti inceden düdükleyeyim dedin...yani ittirme bazında...oda olmadı...millet bilmediği işe girermi...800 ytl bi fiyat çekti şaşkalozun biri oda ne oldu mechul...neyse elinde patladımı evet...:p

aldın zonghsen onunda 50 parçası varsa 49 u sallanıyor...sadece gidon sallanmıyor çünkü onu tuttuğun için titreşimi emen sensin...doğal olarak sallanmıyor yani...:bounce:

e sen daha akıllanmamışın...uslanmamışın...nasihatla uslanmadın sana artık kötek lazım hacım yapılacak son şey kaldı...bi ara uğra bana emanetini alıver ...:queen: :bounce:

Çevremdekilerin "Kış geliyor, bu havada motor mu alınır, iyi misin sen" vs. tüm engellemelerine karşın :) inatla ilk gözağrım Honda CBF 150'me kavuştum nihayet. Sevincimi değerli motosiklet.net camiasıyla paylaşmak isterim.
Saygı ve sevgiler...

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan:rendeer:

doğru tercih

sevgili kardeşim yakında dogru bır karar verdıgını anlayacaksın bende ybr125 ve cbf 150 arasında gıdıp geldım ama cbf me oturunca ınsan dogru karar verdıgıne ınanıyor:) bu arda motosiklet modelleri cbf150 topiğinde izlenimlerini bekliyoruz saygılar...:rendeer:

sevgili kardeşim yakında dogru bır karar verdıgını anlayacaksın bende ybr125 ve cbf 150 arasında gıdıp geldım ama cbf me oturunca ınsan dogru karar verdıgıne ınanıyor:) bu arda motosiklet modelleri cbf150 topiğinde izlenimlerini bekliyoruz saygılar...:rendeer:

Avatarla imza uymamış. O avatara göre bir enduro binmeniz gerekmektedir. :p

ondan korun bundan korun nereye kadar...sonuçta iki tekerleğin üstündesin...

öleceeeksinizzz...

motor yalan bu aralar bana...hava soğudu ya...

abi, moral bozmak için mi yapıyorsun ya :cyclopsan
valla, motorum dışarıda soğukta üşüyor, aklım onda.

Arkadaşlar,
Evet, ilk motorum, henüz çok tecrübesizim kabul ediyorum. Ancak ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak isterim:
1 - Fiyatı 3250 YTL, herkes biliyor zaten.
2 - Plaka vs. 183 YTL
3 - Koruma demiri Bursa Duran Kardeşler'de yok maalesef.
4 - Jikle olayını bir türlü anlamadım. Motoru çalıştırdıktan sonra rölantideyken motor stop ediyor. Acaba benimkinde jikle konumu mu ters? Aşağı doğru ok yönüne itiyorum jikleyi açmak için. Ya da ben bu işi bilmiyorum :)
5 - Sele altı boşluk çok az.
6 - CBR 1000 hiç kullanmadım, ama CBF 150 bana yetecek kadar atak.
7 - Sağ ayna ile başım dertte, hiçbirşey göremiyorum.
8 - Rüzgarlık gerçekten işe yarıyor.
9 - Bu yanık kokuları rodaj süresince normal midir bilmiyorum.

doğru söylüyorsunuz

Avatarla imza uymamış. O avatara göre bir enduro binmeniz gerekmektedir. :p

o yüzden eski imzama tekrar döneyim de bakalım o zaman avatarla uyumlu olacakmı:

''Güçlünün haklı olduğu değil,haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."

netbecks hayırlı olsun yeni motorun kazasız belasız kullanırsın inşallah.darısı bizim başımıza

Çevremdekilerin "Kış geliyor, bu havada motor mu alınır, iyi misin sen" vs. tüm engellemelerine karşın :) inatla ilk gözağrım Honda CBF 150'me kavuştum nihayet. Sevincimi değerli motosiklet.net camiasıyla paylaşmak isterim.
Saygı ve sevgiler...

Tebriklerrr!!
...ve hiç bitmeyen kıyafet ve yedek parça dünyasına hoş geldin :)

-t

Arkadaşlar,
Evet, ilk motorum, henüz çok tecrübesizim kabul ediyorum. Ancak ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak isterim:
2 - Plaka vs. 183 YTL
4 - Jikle olayını bir türlü anlamadım. Motoru çalıştırdıktan sonra rölantideyken motor stop ediyor. Acaba benimkinde jikle konumu mu ters? Aşağı doğru ok yönüne itiyorum jikleyi açmak için. Ya da ben bu işi bilmiyorum :)

yanık kokuları normal gececek
aynalara en iyi çözümü ben sattıgınm ybr aynalarını takarak çözdüm..
jikleyi geriye dogru çektiğindejıkle kullanmış oluyorsun..
sabahları ve soguk havalarda çalıştırmadan önce kontagı aç 1-2 dakika sadece öyle bekle..:salut: neden diyeceksin..anlatayım...karbüratör üzerinde dizel motorlarda bulunan bir ısıtma bujısı var karbüratöre giren havayı ilk çalıştırma öncesinde ısıtıyor ve rahat çalışması saglanıyor..

diğer maddelerine birşey diyemicem.. hayırlı olsun....iii alet almışsın..:cat:

Arkadaşlar,
2 - Plaka vs. 183 YTL

fiyat benden pahalı almışssın plaka falan 183 demışssın kardeşim kendın mı yaptın ruhsat plaka işlemlerini biraz fazla gıbıme geldi jikle olayı aynısı bende de oluo bende 2 dakka boyunca gaz verıom napayım aynalar gercekten yetmıo gostermıo sele altı benı de hayal kırıklıgına ugrattı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar