Gültekin;505863' Alıntı:işe gidip gelirken, yada haftasonları da, m/o-bilet kullanıyorsun di mi?
(Minibüs/Otobüs-Bileti):queen:
Çevremdekilerin "Kış geliyor, bu havada motor mu alınır, iyi misin sen" vs. tüm engellemelerine karşıninatla ilk gözağrım Honda CBF 150'me kavuştum nihayet. Sevincimi değerli motosiklet.net camiasıyla paylaşmak isterim.
Saygı ve sevgiler...
sevgili kardeşim yakında dogru bır karar verdıgını anlayacaksın bende ybr125 ve cbf 150 arasında gıdıp geldım ama cbf me oturunca ınsan dogru karar verdıgıne ınanıyorbu arda motosiklet modelleri cbf150 topiğinde izlenimlerini bekliyoruz saygılar...:rendeer:
ondan korun bundan korun nereye kadar...sonuçta iki tekerleğin üstündesin...
öleceeeksinizzz...
motor yalan bu aralar bana...hava soğudu ya...
Avatarla imza uymamış. O avatara göre bir enduro binmeniz gerekmektedir.![]()
Çevremdekilerin "Kış geliyor, bu havada motor mu alınır, iyi misin sen" vs. tüm engellemelerine karşıninatla ilk gözağrım Honda CBF 150'me kavuştum nihayet. Sevincimi değerli motosiklet.net camiasıyla paylaşmak isterim.
Saygı ve sevgiler...
abi, moral bozmak için mi yapıyorsun ya :cyclopsan
valla, motorum dışarıda soğukta üşüyor, aklım onda.
Arkadaşlar,
Evet, ilk motorum, henüz çok tecrübesizim kabul ediyorum. Ancak ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak isterim:
1 - Fiyatı 3250 YTL, herkes biliyor zaten.
2 - Plaka vs. 183 YTL
3 - Koruma demiri Bursa Duran Kardeşler'de yok maalesef.
4 - Jikle olayını bir türlü anlamadım. Motoru çalıştırdıktan sonra rölantideyken motor stop ediyor. Acaba benimkinde jikle konumu mu ters? Aşağı doğru ok yönüne itiyorum jikleyi açmak için. Ya da ben bu işi bilmiyorum
5 - Sele altı boşluk çok az.
6 - CBR 1000 hiç kullanmadım, ama CBF 150 bana yetecek kadar atak.
7 - Sağ ayna ile başım dertte, hiçbirşey göremiyorum.
8 - Rüzgarlık gerçekten işe yarıyor.
9 - Bu yanık kokuları rodaj süresince normal midir bilmiyorum.
abi, moral bozmak için mi yapıyorsun ya :cyclopsan
valla, motorum dışarıda soğukta üşüyor, aklım onda.
Arkadaşlar,
Evet, ilk motorum, henüz çok tecrübesizim kabul ediyorum. Ancak ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak isterim:
1 - Fiyatı 3250 YTL, herkes biliyor zaten.
2 - Plaka vs. 183 YTL
3 - Koruma demiri Bursa Duran Kardeşler'de yok maalesef.
4 - Jikle olayını bir türlü anlamadım. Motoru çalıştırdıktan sonra rölantideyken motor stop ediyor. Acaba benimkinde jikle konumu mu ters? Aşağı doğru ok yönüne itiyorum jikleyi açmak için. Ya da ben bu işi bilmiyorum
5 - Sele altı boşluk çok az.
6 - CBR 1000 hiç kullanmadım, ama CBF 150 bana yetecek kadar atak.
7 - Sağ ayna ile başım dertte, hiçbirşey göremiyorum.
8 - Rüzgarlık gerçekten işe yarıyor.
9 - Bu yanık kokuları rodaj süresince normal midir bilmiyorum.