cbf 150'm ve ben

Çevremdekilerin "Kış geliyor, bu havada motor mu alınır, iyi misin sen" vs. tüm engellemelerine karşın :) inatla ilk gözağrım Honda CBF 150'me kavuştum nihayet. Sevincimi değerli motosiklet.net camiasıyla paylaşmak isterim.
Saygı ve sevgiler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.:rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.Kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle.Bu arada Bursa'lısın ve biz seni tanımıyoruz.En kısa zamanda resimleride bekleriz.

Teşekkür ederim. En kısa sürede sizlerle tanışmayı ümit ediyorum.

hayırlısı olsunn kazasız belasızz günler dileğylee kardesımm fotoları koy da gorelımm

Tebrikler ve hayırlı olsun, 1 saat kadar önce cbf150'mden indim, tam 105km yol yapmışım bugün. İyi bir motor aldın arkadaş, rahat rahat bin. Dikkatli kullan, korumalarını ihmal etme. CBF 150 Başlığında sen de bizim gibi izlenimlerini paylaşırsın artık.
Ben de bir ay önce aldım şu an 680km'de ve motor her geçen gün açılıyor ve rahat kullanım vaad ediyor. Güle güle ve kazasız kullanman dileğiyle aramıza hoşgeldin.:rendeer:

Mont, pantolon ve kask varsa, yere kar düşmedikçe kış gelmez merak etme. Hele ki endurocu ruhu varsa :)

yaa aynı ikilemi bende yasıyorum ve acaba cbf 150 alsammı almasammı karar veremedim:(kışda geldi fiyatlar artıcak diyorlar ne yapıcam imdattttt:pr: :queen:

Motorun hayırlı ugurlu olsun arkadaşım.Kazasız belası sürmen dilegi ile.Fotolarını ve yorumlarını bekliyoruz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun darısı basımıza...

10 gün süre veriyorum sana...yatak ddöşek yatacaksın...Birde Bursadasın...kışın motormu alınır motoramı binilir diyenlerin haklı olduğunu hangi korumayı giyersen giy anlayacaksın...

10 gün süre veriyorum sana...yatak ddöşek yatacaksın...Birde Bursadasın...kışın motormu alınır motoramı binilir diyenlerin haklı olduğunu hangi korumayı giyersen giy anlayacaksın...

Motorumu şubatta aldım ve binmeye başladım, şu an kasımdayız hala biniyorum. Yatak, döşek yatmadım. Saygılar :p

Metehan yine topiğe ayarı vermiş anlaşılan. Hadi hayırlısı.:mrgreen::queen:

Böyle böyle alışılıyor. :p

İyi bir mont (bendeki rev'it),
iyi bir pantolon (bu da rev'it),
20 YTL'lik üst-alt içlik (Metro getirmiş, iş görür),
uzun yola çıkılacaksa motor botu (ki bende yok uzun yola da normal botla çıkıyorum, ayaklar donuyor ama :pale: ),
kışlık eldiven (Held var bende, çok çok iyi değil ama yine de iyi, enduro motorlardaki elcik koruma da iyi engelliyor rüzgarı).

Malzemeleri hazırlayın tarif gelecek az sonra :p

Turbo saygılar :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Sen sobanın arkasında kedi gibi oturursun tabi...İşin eğlenceli yanı soğukta simitçinin .... gibi titreye titreye motora binmenin tadı başka....Son 10 yıldır yaz kış biniyorum....Gerçi ayarı kapmışızdır ya.......

Böyle böyle alışılıyor. :p

İyi bir mont (bendeki rev'it),
iyi bir pantolon (bu da rev'it),
20 YTL'lik üst-alt içlik (Metro getirmiş, iş görür),
uzun yola çıkılacaksa motor botu (ki bende yok uzun yola da normal botla çıkıyorum, ayaklar donuyor ama :pale: ),
kışlık eldiven (Held var bende, çok çok iyi değil ama yine de iyi, enduro motorlardaki elcik koruma da iyi engelliyor rüzgarı).

Malzemeleri hazırlayın tarif gelecek az sonra :p

Turbo saygılar :p

ondan korun bundan korun nereye kadar...sonuçta iki tekerleğin üstündesin...

öleceeeksinizzz...

düşünsen korunurken bile masraf yapıyorsun...ama bak ben triptonic araba sürüyorum...vites bile atmıyorum be abi...:p

ohh bee...:queen:

Bi-Turbo Hürmetler...:)

alp motor yalan bu aralar bana...hava soğudu ya...

motorgörünceağlayıpzümüklerinisilenmeto' Alıntı:
düşünsen korunurken bile masraf yapıyorsun...ama bak ben triptonic araba sürüyorum...vites bile atmıyorum be abi...
işe gidip gelirken, yada haftasonları da, m/o-bilet kullanıyorsun di mi?
(Minibüs/Otobüs-Bileti):queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar