Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
baba muhteşem olmuş
çalasım 1 tur atıp bırakasım geldi
sarı jant reflektörü almayı düşünüyorum ben de
hem otoların dikkatini çekmesi açısından ve sürüş güvenliği aşısından hem de jan janlı olmasından seviyorum
garaj varsa koyuver 3 kulfü 1 elham okuyup ^^
Benim pek hoşuma gitmiyor görüntü olarak janttaki reflektörler, ama çok iyi uygulamışsın. Ayrıca güvenlik açısından önemli bir aksesuar, ben de takmayı düşünüyorum.
:cat::bounce: ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİP ETSİN Öncelikle Araniza yeni katıldım gezdiğim en kaliteli sitelerden birisi ya arkadaşım jantların çok süper olmş bende Babamı ikna edebilirsem CBF150 almayı planlıyoruz fakat babam çok korkuyor Hayırlısı ... ya bizim burda birisi YBR125 e takmış aynılarını çok yakışmış fakat durdurup sormak ayıbıma gitti demek aksesuar satanlar satıyor fiyat nedir aCaba ???
istanbulda sirkeciden almıştım ben ama şimdi orada kalmamış, satan adamda getirtmiyor,
ama istanbul fatihkılıçlıda var tam bilmiyorum ama renklerden olucak arayıp öğrenebilirsiniz,
netten arama yaparsanız fatih kılıçlı bilgileri çıkar.