Cbf 150 Ye Jant Reflektörü

baba muhteşem olmuş
çalasım 1 tur atıp bırakasım geldi
sarı jant reflektörü almayı düşünüyorum ben de
hem otoların dikkatini çekmesi açısından ve sürüş güvenliği aşısından hem de jan janlı olmasından seviyorum
garaj varsa koyuver 3 kulfü 1 elham okuyup ^^

normalde bu kadar parlamaz jant reflektörü, araçlarından farlarından bir miktar parlar ama foto makinanın flaşı güzel parlatmış...

yakışmış güle güle kullan

Benim pek hoşuma gitmiyor görüntü olarak janttaki reflektörler, ama çok iyi uygulamışsın. Ayrıca güvenlik açısından önemli bir aksesuar, ben de takmayı düşünüyorum.

:cat::bounce: ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİP ETSİN Öncelikle Araniza yeni katıldım gezdiğim en kaliteli sitelerden birisi ya arkadaşım jantların çok süper olmş bende Babamı ikna edebilirsem CBF150 almayı planlıyoruz fakat babam çok korkuyor Hayırlısı ... ya bizim burda birisi YBR125 e takmış aynılarını çok yakışmış fakat durdurup sormak ayıbıma gitti demek aksesuar satanlar satıyor fiyat nedir aCaba ???

Son düzenleme:
jantı sıyaha boyup öyle yapsaydın daha cok guzel olurdu ama buda şekıl olmuş

çok güzel olmuş, görünürlüğüde çok arttırmış. eline sağlık arkadaşım

çok güzel olmuş abi benimde ehliyetimi almama 2 sene var alınca bende cbf150 alıcam bu sebeple bende öle yapıcam favarettim.

markası ney bunun kardesım yardımcı olur musun punto mu pekı aparatı da var mı _?

markası ney bunun kardesım yardımcı olur musun punto mu pekı aparatı da var mı _?

istanbulda sirkeciden almıştım ben ama şimdi orada kalmamış, satan adamda getirtmiyor,
ama istanbul fatihkılıçlıda var tam bilmiyorum ama renklerden olucak arayıp öğrenebilirsiniz,
netten arama yaparsanız fatih kılıçlı bilgileri çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar