Cbf 150 Teker Denemeleri =)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlısıyla vitesli motora geçeli 1 ay kadar oldu.1 ay içerisinde witese baya baya alıştım hiç sorunum kalmadı diyebilirim =) ilk teker denemelerimede başlamanın vakti geldi artık =) buyrun bakalım ne diyeceksiniz...
25zqb1l.jpg

28k4wuu.jpg

35d9f69.jpg

21e6yon.jpg

2qd8ljd.jpg

ftge1y.jpg

2hodbty.jpg

2md5gn6.jpg

505mk2.jpg

Daha ilk denemelerim =) göz önünde bulunduralım pls.. =)

Dediğiniz gibi,.. ilk denemeler olduğunu göz önünde bulundurarak yorum yapacak olursam, çıplak kollarla ve arkanızda birini taşırken denemeniz takdire şayan. Fakat kask da takmasaydınız keşke.

Dediğiniz gibi,.. ilk denemeler olduğunu göz önünde bulundurarak yorum yapacak olursam, çıplak kollarla ve arkanızda birini taşırken denemeniz takdire şayan. Fakat kask da takmasaydınız keşke.

dogru sozlere ne hacet anlayan anladı :cat:

Çok güzel yaa,valla hasta oldum hareketlere,kardeş bak bakalım kaç santim uzamış zincirin...:queen:

Kasksız deneme yapıyorsun.. Allah korusun bir düşsen. Hele bir deneme diyorsun ve arkanda da birisi var :S

Ooo kask da yokmuş bir kaç fotoda. O fotolar açılmamıştı ilk yorumumu yazdığımda.

Tamam abi olmuşsun sen. Tüm forum ve motosiklet camiası sana gıptayla bakıyor emin ol.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Düşüncelerinize saygı duyuyorum.Tşkkr ederim hepinize...

Bunu hiçbir zaman trafik içinde yapmazsan iyi olur. Tam korumalı giyindikten sonra böyle boş alanlarda istediğin gibi eğlen, ama yakında masraf yapman gerekecek mutlaka. Şimdiden bi grenaj fiyatlarını falan araştır da psikolojik olarak hazırlıklı ol en azından.

tebrik ederim çok güzel .....zaten herşey deneye deneye öğrenilir...

Profilde yaş 16 yazıyor. Az önceki ifadelerimi geri aldım, çabuk in bakayım onun üstünden :p

hiç anlamam bu işlerden ne zevk alındığını. yıllardırda bisiklet sürerim, şehirler arasıda gidecek kadarda tecrübe edinmişimdir ama ön kaldır desen 5 pedal atamam. niye yapiyimki, anlamı ne?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu Cbf 150'nin önü hemen kalkıyor,arkadaş 30 mt tek tekerde gidiyor,şunla yap bakayım dedim, Cgl 125'in önünü zor kaldırdı.:p

hiç anlamam bu işlerden ne zevk alındığını. yıllardırda bisiklet sürerim, şehirler arasıda gidecek kadarda tecrübe edinmişimdir ama ön kaldır desen 5 pedal atamam. niye yapiyimki, anlamı ne?

katılmamak elde değil, üstelik motora verilen zarar da cabası. sonra temiz motoru satmaya kalkan adama ee aynı motor şu kadar diyorlar.

GKN

Tekerine sağlık genç adam, trafiğe kapalı alanda olduğun için yaşının yada kaskının önemi sadece kendini bağlayan bi durum ve trafiğe kapalı alanda devam ettiğin sürece problem yok demektir.

En kısa zamanda ters dönmeden bayrak ta görmek isteriz seni :p
Bkz ; Siteden bir arkadaş..

Uploaded with ImageShack.us
Trafiğe kapalı alan (Hava trafiğine) :p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaslar yapmayin.
eleman trafige kapali alanda deneme yapiyor.
Bu isler boyle ogreniliyor.
Motosiklet tutkunu adam limitlerini de zorlayacak.
Bunda yanlis bisey yok.

Motoru satarken ya da pert ederse, maddi kaybi da onu ilgilendiren bir mesele.

"Bir daha kasksiz, gormeyeyim bacaklarini kirarim"
dipnotunu ekleyerek bravo diyorum.:)

Valla bende resimleri gördüğümde yaşına ve tecrübesine göre çok iyi dedim ama ilk yorumları okuyunca birden bu çocuk bi terör örgütü üyesi derhal ipte sallandırmak gerek düşüncesine kapıldım :D
Arkadaşların hepsine katılıyorum fakat biz kimsenin canının veya motorunun bekçisi değiliz sonuçta trafiğe kapalı alan olduğu belli. Ha arkadaşını arkasına almış o da arkadaşını ilgilendiren bi konu yine bizi ilgilendirmiyo. Ha motoru satarken niye pahalı meselesine gelince o konuda sonuna kadar hak veriyorum.

Tekerine sağlık genç adam, trafiğe kapalı alanda olduğun için yaşının yada kaskının önemi sadece kendini bağlayan bi durum ve trafiğe kapalı alanda devam ettiğin sürece problem yok demektir.

En kısa zamanda ters dönmeden bayrak ta görmek isteriz seni :p
Bkz ; Siteden bir arkadaş..

Uploaded with ImageShack.us
Trafiğe kapalı alan (Hava trafiğine) :p

Fena degil.Tabi trafige kapali alanda olmasi cok onemli.Tebrikler bu yuzden.Bu konunun hemen uzerine yaptigim arastirmada bi resime daha rastladim.Yine siteden bir arkadas tabi yine trafige kapali alan :p

Hic anlamam ne zevk alirlar tektekerden..Serselikten baska bir sey degil..

zamanla her şey çok daha güzel olacaktır.. ama bu işte motorun düşmesi kalkması ve yıpranması çook olacaktır....

ben bu durumu şöyle ifade etmeye çalışayım. Çeşitli zevklere kendi bakış açınızla anlam yüklemek isterseniz eğer, SİZİN anlam veremediğiniz herşey anlamsız olur o yüzden koşmak nasıl bir hobiyse koşarak 3 adım atlama oyle bir hobidir bu bir çeşitlilik bisiklet sürmek bir hobiyken bisiklet akrobasisi yapan ülkemizde binlerce insan var ve çoğu bu yolla para bile kazanıyo onlara baktığınızda evet bir çoğu çok tehlikeli ve eğitimsiz bir insanın yapması sonucu ciddi kazalara yol açacak şeyler ama şu da var ki tehlikeli olması bazı şeylerin yapılmasının doğru olmadığı anlamına gelmez önemli olan bilinçli olarak yapılmasıdır ve bu sayede tehlikenin sıfıra indirilmesidir bu bir akrobasidir bu bir kabiliyettir aynı zamanda cesaret ve denge ustalığıdır ve bu apayrı bir zevktir ve unutulmamalıdırki ZEVKLER VE RENKLER asla tartışılamaz. eleştirilmesi gereken kısımlar yok mu tabiki var. iki kişi binilmesi, kask olmaması kıyafetlerin eksik olması falan ama bir diğer arkadaşında belirttiği gibi onlar kişiyi bağlayan unsurlar neticede zarar verse bile kendine verecek çünkü alan trafiğe kapalı. motosikletin gördüğü zarar ise bizi hiç mi hiç ilgilendirmez isteyen herkes malını istediği gibi kullanır. (çevreye zarar vermemek koşuluyla) saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar