Allaha sükür duyduklarimi degil gördüklerimi yazarim cbf 150 topigini degilde motoru hatim ettik Elhamdülillah
Peki bu yazdıklarını konuya yaptığın yorumla bağdaştırabiliyor musun sen, kendi motosikletin hakkında yorum yaptın da birşey mi dedim şimdiye kadar.
Bu motosikleti bilenler kullananlar bilir, kullanıcısı biraz kıldır

konfor arayan birazda gösteriş arayan biri gelir alır, kız gibi bakar, problem olduğunda da ortalığı ayağa kaldırır, bu demek değil ki bütün cbf 150ler sorunlu, sadece sorunu olan hakkını arıyor, en doğal hakkı bunu yapmak, sorunu olmayan da olmuyor işte, peki bu motosikleti hiç bilmeyenlere ne bazı problemli cbfler. Etiketi yapıştır problemli motosiklet diye geç. Ne de olsa en çok eleştirenler biliyor ya.
Velhasıl kelam her problemin bir çözümü vardır. Olmadı tüketiciyi koruma kanunu var. Paranızı verdiğinizde karşılığını alma hakkınız var. Bir hafta içinde iade hakkınız var. Var oğlu var.
Ben şöyle bir yorum yapsam alakam olmadığı halde. Kymco Grand Dink 250 cc problemli motosikletmiş (şimdi arasam problem yaşayan bulurum) almayın. Seninki de bu hesap.