CBF 150 Sorun.!!!

2011 yeni kasa cbf 150 var su ana kadar tek sorun gormedım 3000 km oldu ve sorunsuz calısmakta.Fabrika direk sizlere mi mail atıyo bu kasalarda kronik sorun var formlara bi zahmet yazın biz geri toplamayı akıl edemedık diye ?
SN.knoyal bunları boşverin aslında cevap yazarak bile hata yapıyoruz motosikleti lekelemekte bizim insanlarımız 1 numara :rendeer: İzmir konaktan saygılar...

benim mondial cup ta öyle olduydu ilk aldığımda serviste depo kapağını deldilerdi olduydu :)

teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------

bence motosikleti lekelemek icin yazılmıs kolpa bi yazı arkadaslar :king: bilirsiniz motosikleti lekeleme yonunde Turkler onde gider :pr:

kardeş sen ilk önce adabını bil ve terbiyesizlik etme. ben burda insan gibi bir sorunumu paylaşmışım ve sen böyle terbiyesizce yorum yapıyorsun sen ilk önce terbiyeli ol .

Ya bu konuya ilk ve son mesaj yazışım arkadaşlar neden konuyu hortlatıyosunuz geçen seneki konu bu arada cbr_007 ye katılıyorum....

ister geçen sene olsun ister on sene olsun terbiyesizliğin nesini destekliyorsun ? kendi motorumu neden lekeliyim?

bu cbflerde asıl kronik sorun arkadaş heryerde var:)fiyatı olmuş dana kadar hala satıyor bence bu büyük bi kronik sorun farbrika hepsini geri toplıcak gözüm başka motor görünce farklı bi araç gibi muamele yapma hissi duyuyorum artık:)

arkadaş motorun sıfır bu büyük bi sorun ver motoru servise halletsinler sana versinler olmadı yenisini alırsın daha sıfır motor olur böyle şeyler...birazda şans işi..

Ya biz de geçen sene ağustosta 0 CBF150 aldık.. Hatta babam aldığı gibi direk 110 km yol yaparak İğneada'ya geldi.. Biz o sıcaklarda yaklaşık 70-80 km yarısından çoğu stabilize yollarda olmak üzere gezi yaptık.. İlk kullanmayı öğrendiğim zamanlar çamura saplandım, basınçlı suyla yıkadık.. Tık demedi motor. 700 km civarıydı sıfır gibiydi, sattık. Sizdeki nasıl bi şans ben anlamıyorum.

Bu arada bayağı süre geçmiş üzerinden. Sorun düzeldi mi ? Düzeldiyse nasıl düzeldi ? Uyguladığınız adımları yazar mısınız ?

Başka CBF'cilerinde başına gelirse en azından bilgi olsun..

düzeldi.. motorun genel elektrik bağlantı kabloları hasarlı çıktı ve servis komple elektrik kablolarını ve bağlantılarını değiştirdi.

düzeldi.. motorun genel elektrik bağlantı kabloları hasarlı çıktı ve servis komple elektrik kablolarını ve bağlantılarını değiştirdi.

Geçmiş olsun dostum.Bendede 2011 yılında sıfır CBF 150 almıştım türkiyedeyken.Yine sorsalar türkiyede hangi motoru alırsın diye ben honda cbf 150 derim başka bişey demem 10 numara motor.Ayrıca 2. elde almam giderim honda bayisinden sıfır alırım kızlığını ben bozarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar