CBF 150' ile ölümüne kapıştık.sahibi burdamı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaklaşık 1 saaat önce mahallemizde gezerken bizi gören kırmızı- kırmızı jant şeritli arkada kappa çantası olan bir motorcu arkadaşımız kalkışta teker yapmaya çalışınca bizim sigortalar attı.

arkasında başörtülü bi bayan vardı fakat kaskı yoktu sürücüde vardı

mahallede süren bu rekabet avcılar- küçükçekmece yanyolu arasında askerlik şubesi önündeki tümsekte nerdeyse son buluyordu.

yaklaşlık km 80-90 vardı biz tümsegi bildigimizden hız düşürdük bundan faydalanmaz isteyen sürücü arkadan gazlamıştı
tümsegi fark edince acı bir cayırdı koptu motor kıç attı.
asvaltta halen fren izleri mevcut.

küçükçekmeceye kadar kovaladık. sonra kayboldu büyük ihtimal çekmece istikametine dogru ilerledi.

süpersiniz 10 üzerinden 10 puan :thumleft::flower:::alkiis::::biggrinn::haapppy:::haapppy:::haapppy:

Hayatımda gordugum en sacma en luzumsuz topıc bune ya bısı yapmıs gıbı bıde konu acmıssınız rezillik !!!!!!

..heee sahibi burda ne yapacaksınız ??

..:farao: Allah akıl fikir versin size diyorum başkada birşey demiyorum.

tebrik ederim sizi, hatta durdurup artçısıyla beraber dövseydiniz onları, kovalamayı neden bıraktınız ki sanki, belli ki diğer arkadaşın acelesi varmış, büyük ihtimalle karısı olan artçısını neden sizin için tehlikeye atsın ki.

hacı bu makina teker canavari ya cbfi falan yer parçalar bu kullandim bi abimde vardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar