cbf 150 Bulgaristan Romanya gezisi

Motosikleti
bmw f650 cs
Dostum güzel gezi olmuş.Birdaha gidersen bizede hab ver belki katılırız senin tecrübenden yararlanırız

Super Moderator
Öncelikle gezi için tebrikler, gayet güzel olmuş.:cat:

Dereköy'den neredeyse Burgas'a varana kadar her taraf yapım aşamasında olduğundan daha da ayrı ve daha da bozuk dağ yollarından dolandırıyorlardı, o konu hallolmuş mu artık? Ayrıca motosikletler için vignette nasıl halloluyor?
Araba için olanın aynısından mı alınıyor, farklı bir çeşidi mi var?

Ülem Babaeskiliyim ama söyle bir resim cekmek aklima gelmedi anasini satayim... :pr:

Babaeski Kirklar yolunu güzel yaptilar..
Orada Polis bana ceza yazmisti hizli oldugum icin ama ödemedim hala... :cherry:
Unuttular galiba? :cherry:

bulgar birasını merak ettim valla
güzel gezi olmuş
he bu arada bulgarlar romanlar demedimi bu motor da nesi cbf125 benziyo sanki gibisinden şöyle bi bakan olmuştur bence

Türk pasaportu gerekiyor mu? Ehliyet için uluslar arası beynelminel ehliyet gereklimi?
çift vatadaşsaanız gerekmiyo üç isim denklik belgesi yetiyo,uluslar arası ehliyet gerekmiyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:52 ----------

Gelsin kebapçeler gitsin şumenskular :) arada kamenitsalar oh yarasın, bulgaristana geçerken motosiklet için ne gerekiyor ne kadar masraf yaptınız (ben de çifte vatandaşım), seneye zaman bulabilirsem ben de gidip gezmeyi düşünüyorum..

iyi gezmişsiniz paylaştığınız için teşekkürler..
50 leva sigorta bir aylık bg pasaportu,denklik belgesi benim kalmayerim olduğu için hotelde falan kalmadım 500 lira para yetti bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:57 ----------

Öncelikle gezi için tebrikler, gayet güzel olmuş.:cat:

Dereköy'den neredeyse Burgas'a varana kadar her taraf yapım aşamasında olduğundan daha da ayrı ve daha da bozuk dağ yollarından dolandırıyorlardı, o konu hallolmuş mu artık? Ayrıca motosikletler için vignette nasıl halloluyor?
Araba için olanın aynısından mı alınıyor, farklı bir çeşidi mi var?
Burgazakadar yollarda tamirat var yıkılmış olan yol vardı bilirsiniz başka yerden dolanıyo orasını yapmışlar,komple asfalt döküyolar ama pek sorun yaşamadım.motorsiklete vinetka istemiyolar arabadan farkı bu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:03 ----------

bulgar birasını merak ettim valla
güzel gezi olmuş
he bu arada bulgarlar romanlar demedimi bu motor da nesi cbf125 benziyo sanki gibisinden şöyle bi bakan olmuştur bence
pek motor olmadığı için orda meraklı bakışlar oluyo tabi

Tebrikler :thumleft: çok güzel gezi olmuş.

Resimler´de Güzel...:cat:

Ben 1000´lik makinayla Bir Kaç Yüz Km Yapmaya üşeniyorum. :pr:

CBF 150 Ile Avrupa Turu Tek Kelime ile ::biggrinn::biggrinn::biggrinn

elal olsun be yaa çok imrenerek baktım resimlere paylaşımdan ötürü teşekkürler, benimde memleket bulgaria ilerde bende aynından yapmayı düşünüyom ;)

çift vatadaşsaanız gerekmiyo üç isim denklik belgesi yetiyo,uluslar arası ehliyet gerekmiyoi

Peki bu üç isim denklşik belgesini nerde aliyorsun kaca alıyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------

birde Motor vergisi ne kadar?

nüfus müdürlüğünden alıyosun dilekce dolduruyosun bir gün sonra veriyolar.Burdaki vergiden bahsediyosan 35 lira.

Kocaeli İl Temsilcisi
paylaşım içim teşekkürler:) benim babam 40 günlükkken gelmiş oralardan (aydos) çok görmeyi istediğim yerler kaldıki daha türkiyeyi turlayamadan bi yere kıpırdayamam :)

cbf ilede ..... valla cesaret geldi bana şimdik :)

Güzel gezi olmuş. Bulgaristan güzel, kızları da güzel, biralarda güzel, yediğiniz ne bilmiyorum ama oda güzel, Motorlarda güzel. Atlara üzüldüm.

paylaşım içim teşekkürler:) benim babam 40 günlükkken gelmiş oralardan (aydos) çok görmeyi istediğim yerler kaldıki daha türkiyeyi turlayamadan bi yere kıpırdayamam :)

cbf ilede ..... valla cesaret geldi bana şimdik :)
Burgaz Aytos tan sanırım babanız sınırdan dereköye 120 km falan güzel yer gormenizi isterim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------

Güzel gezi olmuş. Bulgaristan güzel, kızları da güzel, biralarda güzel, yediğiniz ne bilmiyorum ama oda güzel, Motorlarda güzel. Atlara üzüldüm.
yediğimiz şey bulgar kebapçisi

çok güzel bir gezi olmuş ama merak ettim yanlış anlasılmasın polemıkte olmasın o kadar yolu kapri pantolonlamı dolastın ??? rüzgar yormadımı seni ?? emegine tekerine saglık cbf ye laf atanlşarada kapak olsun bu gezi :)) teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar