CB600F Hornet mi yoksa CBF600 mü?

Arkadaşlar cebimde 15.000 lira param var bu 2 modelden başka bir motosiklette almak istemiyorum. Şimdi istanbuldan 2010 model mavi 1500km`de bir motor buldum düşmesi kalkması hiçbirşeyi yok daha 0`km gibi, fiyatıda tam 15.000 lira. Fakat bu motor ile ilgili aklımda ciddi 2.el sorunları var ilerde elden çıkarabilir miyim satabilir miyim diye. Birde 2007 model bir cbf600 alıp 13, 13.5 civarına yok lastik, akü, vize, aksesuar derken 15.000`e mal edip binmek var gönlüm hornetten yana siz ne dersiniz?

Ben Hornet derdim.
Bir kere bakınca beni heyecanlandıran bir motosiklet Hornet.
CBF ise daha bir ağırbaşlı, tur motosikleti modunda.
CBF alırsanız sakin ve güvenli sürüşler ile çok keyifli yol yapabilirsiniz.

Fakat, altındaki 600RR motoru ile Hornet daha holigan sürüşlere müsade edecektir. Gerek donanımları, gerek motor yapısı bunu kaldırabilecek düzeyde.

Ben Hornet diyorum.

Moderatör
motosikleti alma amacin ne oncelikle onu belirtsen, uzuun yollara cikar arkama da esimi dostumu alirim, bol bol seyahat ederim diyosan cbf600 ideal bir motor, yoksa Hornet tabiki de.

Bilemedim arkadaşlar tur falan değil aslında ikiside amacıma uyuyor fakat, 2.el beni çok korkutuyor...

Bilemedim arkadaşlar tur falan değil aslında ikiside amacıma uyuyor fakat, 2.el beni çok korkutuyor...

Aynı bende senin gibiyim. İkinci elde hiç güven olmuyor km li motorlar alırken ya tanıdık güvendik birinden alacaksın yada çok çok iyi inceleyip temiz sorunsuz olduğuna emin olacaksın. Ben olsam düşünmeden horneti alırdım.

Moderatör
Karar veremiyorsan 15 bini bana ver ben senin adina karar verir alirim. Ama motoru sana teslim edermiyim bilmiyorum :)

bence cevabı zaten kendınız vermıssınız:) 2010 model 1500 kmde sıfır gibimi yoksa 2007 model xxx km demi ikinci el ürkütüyor dediğinize göre en yeni model en az km olanı tabiki tercih nedeni.hem hornet benımde hayalımdekı motor acayıp bır karızması var .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar