"CATIA" adlı programı kullanan varmı?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi. Bu programı kullanan varsa eğer bir kaç sorum var.::shifty2:

-Eğitim almadan çözmek sanırım çok zor. Eğitim fiyatları ve süresi nedir?::gozluk::

-Bu programın kursuna gidip gerçekten öğrendim demek doğru olurmu? (Çünkü kurs ücretleri sanırım az bir miktar değil::wacko::)

-Ben büyük ihtimalle uçak teknolojisi ya da otomotiv teknolojisi okuyacağım.::smartass:İlerde bu program bana yardımcı olurmu? (Olacağını düşünüyorum)

Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

:rendeer:

İyi forumlar.

Son düzenleme:
okulda mecburen ögreniyorsun.
tasarımını bunda yapıyorsun. simile ediyorsun. ve imalata geçiyorsun. tam senlik proğram.

Cevap için teşekkür ederim. Okuldaki eğitim yeterli olurmu? Ekstradan bir eğitim almak mutlaka işime yarar kanaatindeyim :)

okumak istediğin bölüm ile ilgili en çok kullanılan programlardan birisi. okuldada öğreneceksindir illaki.

bana okulda proengineer göstermişlerdi benzer bir program olarak. eğer öğrenmeye isteğin varsa öğretici kitaplarını alarakta pek çok bilgiyi öğrenebilirsin bu şekilde de. bu programlar ile ilgili forumlarda merak ettiğin eksik kalan veya hatalı çıkan şeyleri nasıl yapacağın hakkında bilgide alabilirsin.

Çok teşekkürler. Öğretici kitapların yeterli olması benim için çok iyi olur :) Kurslara o kadar para vermektense oturup çalışırım :)
Çok istekliyim bu konuda ondan dolayı böyle bir başlık açtım :)

Ben kullanıyorum. Tam biliyorum demesem de çoğunu öğrendim okulda. Ders olarak vardı bizde. Dediğin bölümlerde illaki tasarımda kullanılacak program :) Kursları tam bilmiyorum ama pahalı, her yer de vermiyor bu kursları. İnternet videoları, kitaplar sana yardımcı olabilir.

Teşekkür ederim :) Sanırım zor bi program. Baya bi uğraş gerektiriyor galiba?

Programın kalın eğitim kitabı varmı? varsa eğer oradan sistematik bir şekilde ve uygun bir fiyata (sadece kitap parası) öğrenebilirsin. Bende Matbaa grafikeriyim ve photoshop, coreldraw vs. programlarının tamamını kitabından öğrendim herhangi bir kursa gerek duymadım. bu tamamen sistem meselesesi tabii. okullarda verilen eğitimle hiçbir zaman öğrenemezsin işin sırrı ayrıntılarda Ve Kitabı olan birşeyden hiçbir zaman korkma.

htmetin arkadaşım okulda mecburen öğrenecek. okulda yıllık ödevler oluyor bitirme ödevi oluyor. bunları ella tasarlayamıyacağına göre bir programı bir şekilde öğrenecek. hemde senin kitaplardan öğrendiğinden daha çabuk. çünkü sınıfta tek sen olmayacaksın. herkes birbirine keşfettiği şeyi öğretecek. biizm okulda öyleydi.
kitaplar ne kadar kalın olursa olsun basit kısmı dışında bir şey anlatmıyor. programın en ince detaylarını anlatmıyorlar.

bu programın özelliği şu.
misal bir araba tasarladın. bunu tek araba olarak girmiyorsun. 1 mm kabloyu bile giriyorsun. içinde similasyon var. tasarımını test ediyorsun. sonra elinde inanılmaz bir veri oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar