CARBON Sever misin ?

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
SAYFA DÜZENİNİ ETKİLEDİĞİ İÇİN RESİM/RESİMLER YENİDEN DÜZENLENMİŞTİR.Foruma BÜYÜK boyutta resim göndermeyiniz (max:640 X 480)..!! Tekrarı halinde resminiz silinecektir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok güzel çok hafiftir de bu şimdi.. full modifiyeli cbr 1000 rr diye buna denir..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gerçekten mükemmel..
cevap: severim:)

çok emek harcanmış ve güzel olmuş...
bu arada aynalar?
bide neden bu kadar çok reklam var ps2,mişlin felan bunun bir amacı var mı yani bu bir gelir olarak mı yoksa oylesine mi yapılıyor?

Tabiki severim, çok güzel olmuş ama güzellik için yapılmamış heralde, bu motosikletle yarışılıyo gibi geldi bana. Sponsor reklamlarıda tamam.

yarış motoru mu bu tabi ya olabilir reklamlar bundan dolayı olabilir dogru.
yannız yarıs tekerleri daha farklı olmuyor mu?

karbon sevilmezmi..... onun kendine özgü görüntüsünün hastayıyım. ama simdi karbon görünümlü stickerlar var herkez yapıyo

benim hosuma gitti.hatta dilim (elim)tutuldu diyebilirim.fotolar guzel 1.foto benim favorim...

her sey cok guzelde bi o ondeki farlardan biri siyah digeri orjinal 2sini birden yapsaymış 10 üzerinden 10 du ama şimdi 9.8

gokhan150zat bu motorda kısa farlar açıkken, farın sadece biri yanıyo. o yüzden tekini kapatmışlar. yani siyah olan tamamen kapalı altından ışık yanmıyo.

super olmus racer sevmem ama bu gercekten 10 numara olmus..Allah sahıbıne bagıslasın:D

trenox' Alıntı:
çok emek harcanmış ve güzel olmuş...
bu arada aynalar?
bide neden bu kadar çok reklam var ps2,mişlin felan bunun bir amacı var mı yani bu bir gelir olarak mı yoksa oylesine mi yapılıyor?

danger0' Alıntı:
Tabiki severim, çok güzel olmuş ama güzellik için yapılmamış heralde, bu motosikletle yarışılıyo gibi geldi bana. Sponsor reklamlarıda tamam.

trenox' Alıntı:
yarış motoru mu bu tabi ya olabilir reklamlar bundan dolayı olabilir dogru.
yannız yarıs tekerleri daha farklı olmuyor mu?

Arkadaşlar,

Motosiklet, yarışlara katılmıyor ama tam bir yarış motosikleti havası için sticker' larda yapıştırılmış...

Kendi motosikletimde de reklam stickerları var ve çokta hoşuma gidiyor...

Aynalara gelince, bence aynalar motosiklete takılı olmadığında, çok daha hoş bir görüntü alıyor, bende aynaları sökmeyi düşündüm, sonra doğru bir karar olmadığını farkederek, CARBON ama orjinal aynalara kıssasla çok daha ufak aynalar satın aldım...

Süper Moderatör (BBRR)
next
siteye resim yüklerken boyutlarının 640X480 piksel i geçmemesine dikkat edersen iyi olur bu boyutun üstündeki resimler sayfa yapısını bozmakta gereksiz yer işgal etmektedir.............:bounce:

BBRR,

Resim büyüklüğü sınırı var mı diye, çok aradım, malesef bulamadım, daha sonra Admin ve bazı arkadaşların, baya büyük resimler koyduğunu gördüm...

Bu sebeple edit etmedim, daha dikkatli olurum, teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar