Senin canın sagolsun kardeşim..sen bi alo de bana, ben geliirim istediğin en tenha yere :queen:
vaaay ne bu şimdi iyi niyetmi yoksa .
Senin canın sagolsun kardeşim..sen bi alo de bana, ben geliirim istediğin en tenha yere :queen:
vaaay ne bu şimdi iyi niyetmi yoksa .:queen::queen: :rendeer:
ne biliyim belki iyi niyet, belki biraz mahcubiyetidare et işte herneyse..
![]()
ya bırak bu sütten cıkmış akkaşık ayaklarını ben böyle hiç zevk alamıyorum ama neyse anlaşıldı buakşam sakin çocuk takılıyosun cumartesi yanına bi uğrıyım seni çok boş bıraktık hemen bıraktın serseriliği:queen::queen::queen: yengeme selamlar kendine iyi bak mehmet abim :wiinkk:
Her zaman çayın kahven hazırdır dostumGeçenlerde camdan aşağı baktım biri vardı ybr ile, montu senin montun aynısıydı ama kaskı benzetemedim...sonra ben emin olamadan döndü gitti..senmiydin yoksa o vatandaş ? geldinde bana ugramadanmı gittin dostum ?
[/COLOR]dur ben sana bi kıyak yapıyım cumartesi şahinide getireyim![]()
Gelmeden önce alo demeyi unutma kardeş. :wiinkk:
yanına cocuklarını alan babalara ogretecek birsey yok. Kuslar pislediyse birde sizin geregini mi yapmaniz lazim ?. Neyse piknik masasına cıkıp poz veren ile tartısılmayacagını coktan ogrenmisim. Bu saatten sonra kime ne anlatabilirsin ? Mumkun degil .. aynen devam ))))
olurmu hiç atlamışım bu mesajı yoksa okudum . büyük özür dılerım ayrıca teşekkür ederım :rendeer::rendeer::rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 ----------
tekırdağdan dolaştık 386 km benım evden :cat:
sinan harika bir gezi olmuş haberim olsaydı bende katılırdım.
tamer kardeşim emeğine ve yüreğine sağlık :rendeer:
valla abi 350 resim vardı belki bazıları çakışmıştır digerleriyle ama normaldir.ben resimleri baya bir eledim öyle attım siteye.yoruldum valla ya,yolda bu kadar yorulmamışımdır :queen:
Ellerine sağlık abicim.. ellerin dert görmesin :wiinkk:
kardeşim bızde resım yukledık ama ellerın dert görmesın dıyen olmadı .![]()