oda lazım sindire sindire usta:queen:
Gürkan Abi, Sinan Abi şikayet eder gibi söyledi, mangalı yapalım ama ona vermeyelim bence :queen:
Gürkan Abi, Sinan Abi şikayet eder gibi söyledi, mangalı yapalım ama ona vermeyelim bence :queen:
valla usta manzara denız kamp alanı harıka bı plan yapalım oralara hayırlısıyla:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 ----------
daha ıyı fıkrım var yeşilfıstığın arkasına sepet yapacağız mangal orda hazır yanacak hem yıyeceğiz hem gıdeceğiz:wiinkk:
daha ıyı fıkrım var yeşilfıstığın arkasına sepet yapacağız mangal orda hazır yanacak hem yıyeceğiz hem gıdeceğiz:wiinkk:
:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
bak bu yaz o fıstık ne mecaralar yaşatıcak ve yaşıyacak:queen:
Vay vayy vayyy.. :cyclopsan :cherry: :cherry: :bounce:
Gürkan Abi görüyorsun dimi, şu sıralar herkes senin fıstıkla ilgili hain planlar yapıyor... :bounce: :bounce: :bounce:
Vay vayy vayyy.. :cyclopsan :cherry: :cherry: :bounce:
Gürkan Abi görüyorsun dimi, şu sıralar herkes senin fıstıkla ilgili hain planlar yapıyor... :bounce: :bounce: :bounce:

yeşil fıstıgın değeri birse üzerindekinin değeri on dur banu :rendeer:

yeşil fıstıgın değeri birse üzerindekinin değeri on dur banu :rendeer:
sinan abi bizi unutmayın prg. yaparken çok kıskandım resimlere bakınca
bu öylesıne kısa bır turdu sızlerı unuturmuyuz hiç :rendeer:
keşke kafamı biraz daha havaya kaldırsaymışım, kelim görünmüş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------
abi bekliyoruz buraya konu açmanızı, öyle öncü grup gibi gidiyorsunuz, bize de soğuk su içmek kalıyor, bir tarafımız düşecekbu arada yeşil fıstığın arkasına mangal aparatı fikri süper:queen: yanaşırız fıstığa yolda gürkan abinin arkada ısınan etleri kapardık, tam da apaçi işi olurdu, tv ye bile çıkarız :queen:
abı eryvallah bak konu acarım kımse gelmez konuyu actığımla kalırım ona göre:wiinkk::rendeer:
vay vay vay sizi gidi siziii güzel gezmişsiniz ya neyse mehmet AY abi bende diyorum bu adam ne arıyo ne soruyo ne avcılar mangala geliyo neyse görüşçez senle
eksik resimleri atalım ayıp olmasın,yorumları alalım güzel insanlar![]()
burda olsam katılmazmıydım dostum ? nasıl olduda kıllanmadın sen bu işten :wiinkk:
kıllanmammıben valla senin emmoğluyla işbirliği yapıp seni tenhada gıstıracam bak görürsün :queen::queen::queen: