ÇANAKKALEDE 2 hintli 2 çinli 1 japon 7 türk 2 gunde 1000 km devri alem

gidiş-geliş 703 km bişey değilmiş bee,sinan abi yerlerde ne arıyodun öyle,anladık hepiniz güneşi görmüşsünüz :cherry: aranızda olmadığıma acayip hayıflanıyorum arkadaşlar,bak bigün beraber gidecez,bu sayılmaz bi daha....:cat:

kardeş o benim yaptığım yol :) benim ev tekirdağ sınırlarına dayandığı içindir belki :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 ----------

[/COLOR]mehmet abi motora ne yaptın hayırdır milletin dilinden düşmüyor maşallah

yaz bakımı yaptık kanka, birazda oynadık işte..hoş oldu gerçektenn..:cat:

kardeş o benim yaptığım yol :) benim ev tekirdağ sınırlarına dayandığı içindir belki :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 ----------

yaz bakımı yaptık kanka, birazda oynadık işte..hoş oldu gerçektenn..:cat:

senın motorla yola gıderken bı kutu aspırın almak lazım kardeşim :wiinkk:

yanına cocuklarını alan babalara ogretecek birsey yok. Kuslar pislediyse birde sizin geregini mi yapmaniz lazim ?. Neyse piknik masasına cıkıp poz veren ile tartısılmayacagını coktan ogrenmisim. Bu saatten sonra kime ne anlatabilirsin ? Mumkun degil .. aynen devam ))))

Sizin şu yaptığınız muhabbetin masaya çıkıp resim çekmekden daha gereksiz olduğunun farkındamısınız bilmiyorum..
ennihayetinde ben çıkmamışım ama böyle bi tepki vereceğinizi bilseydim bende çıkar paşalar gibi resmimi çekilirdim o masanın üzerinde.. o bir eşyadır,yemek sofrası değildir, çıkmamak daha doğru olabilir ama çıkmanında bence hiçbir mahzuru yoktur.. lütfen eşyaları putlaştırmayalım gözümüzde, o üzerinde sofra kurulu bir masa değil,yanlızca kirli bir tahtadır..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 ----------

senın motorla yola gıderken bı kutu aspırın almak lazım kardeşim :wiinkk:

Birdaha sizinle yola çıkmam abi :) çıkarsamda mehmette gelecek benle birlikte (intruder 800) birimiz konvoyun başına birimiz sonuna geçtikmi tam olur, bugünlerine dua edersin sonra :queen:

Sizin şu yaptığınız muhabbetin masaya çıkıp resim çekmekden daha gereksiz olduğunun farkındamısınız bilmiyorum..
ennihayetinde ben çıkmamışım ama böyle bi tepki vereceğinizi bilseydim bende çıkar paşalar gibi resmimi çekilirdim o masanın üzerinde.. o bir eşyadır,yemek sofrası değildir, çıkmamak daha doğru olabilir ama çıkmanında bence hiçbir mahzuru yoktur.. lütfen eşyaları putlaştırmayalım gözümüzde, o üzerinde sofra kurulu bir masa değil,yanlızca kirli bir tahtadır..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 ----------

Birdaha sizinle yola çıkmam abi :) çıkarsamda mehmette gelecek benle birlikte (intruder 800) birimiz konvoyun başına birimiz sonuna geçtikmi tam olur, bugünlerine dua edersin sonra :queen:

desene iki kutu aspırın alacağız :queen:

Resimler güzel.Ama yorumlar daha güzel.:mrgreen:Baba daha resim atmayı unutma!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abiler biri bana istanbul-çanakkale gidiş güzergahını ve km yi tam söyleyebilir mi???yani nerden gittiniz,eskihisardan vapura mı bindiniz,tekirdağdan mı gittiniz,yoksa körfezi dolaştınız mı 150 kmcik,ne biliyim işte bunun gibi şeyler........aspirinleri 4 leyin:)

bunu görmemişsiniz heralde sinanbey,(florence=serpil)belkim tanımadınız.:cherry:
yoksa cvp verilirken kişi ayırımımı var..:p:cherry:

olurmu hiç atlamışım bu mesajı yoksa okudum . büyük özür dılerım ayrıca teşekkür ederım :rendeer::rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 ----------

abiler biri bana istanbul-çanakkale gidiş güzergahını ve km yi tam söyleyebilir mi???yani nerden gittiniz,eskihisardan vapura mı bindiniz,tekirdağdan mı gittiniz,yoksa körfezi dolaştınız mı 150 kmcik,ne biliyim işte bunun gibi şeyler........aspirinleri 4 leyin:)

tekırdağdan dolaştık 386 km benım evden :cat:

allah kabul etsin

Güzel başlık ismi koymuşsun tebrikler,gezi paylaşımı da çok renkli.:cat:

allah kabul etsin

allah kabul etsin

amin arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederım inşallah bı gun kalabalık bır sekılde orda oluruz mt olarak :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 ----------

sana katılıyorum serpil... hiç yakıştıramadım bu ayırımcılığı sinan sana ve arkadaşlara :farao: :bounce::p

bayanları istemıyoruz hele hele cadıları hiç :p :p:p:p

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
işte o 7 türkten birincisi en birincisi 90 liraya 1000 km gezen adam. kankam balkanım ne de güzel gezermişsin. yüce rabbim seni çanakkaleleri gezesin diye mi yaratmış bilmem ki. gezmek bir insana bu kadar yakışabilir ancak.:queen::queen:

insallah beraber gezeriz haci...

işte o 7 türkten birincisi en birincisi 90 liraya 1000 km gezen adam. kankam balkanım ne de güzel gezermişsin. yüce rabbim seni çanakkaleleri gezesin diye mi yaratmış bilmem ki. gezmek bir insana bu kadar yakışabilir ancak.:queen::queen:

insallah beraber gezeriz haci...

inşallah o gunlerde gelır beraber gezerız burak kardeşim :rendeer:

Kardeşim benim resimlere bakarken yazılarıda okusaydın tekirdağda köfte yediğimizi görürdün :queen: Aspirinleri 4 leyin demişsin ama boşuna heveslenme bence, o 4.aspirin senin için lazım olacak :queen:

Bunlarda 2 hintli

2 çinli ve 1 japon arkadaşlar.. :queen:

Tam bir çanakkale sevdalısı bu arkadaşlar.. ayaklarına sağlık, bize katıldıkları için sonsuz teşekkürler :queen:

Çok güzel bir gezi olmuş :cat:
Çok kıskandım.. ::miiz1:: ::blusssh:
Bir daha ki sefere hepbirlikte inşallah.. :rendeer: :rendeer:

Çok güzel bir gezi olmuş :cat:
Çok kıskandım.. ::miiz1:: ::blusssh:
Bir daha ki sefere hepbirlikte inşallah.. :rendeer: :rendeer:

sağol banu inşallah hep bırlıkte kalabalık oraya gıderız ama bılıyon bızımkiler her molada mangal yapar o zaman bıze 12 saat yol sürer:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar