Helal olsun arjantinlii, güzel resimler ve güzel anlatım yapmıssın
Konuyu Toplam 13 Üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
mehmetay18, Arjantinli69, mterayes26, flying hellfish, polo34, askon+, BerKToprak, bektanist, Whitehair
haftaya bartına gıdıyoruz gelıyorsun değilmi mehmet:rendeer:

ışık yok yol karanlık bızım için fark etmez tüm yollar bızım bas gaza sinan yola devam :mrgreen:
Guzek bir gezi ve paylasım ancak INSANLARIN YEMEK YEDIGI MASANIN UZERINDE POZ VERMEYI ANLAMAM MUMKUN DEGIL . Kimse kusura bakmasın
Abicim seni ayrıca karanlıkta yarasa sürüşünden dolayı tebrik ediyorum :cat:, ama en önden gittiğin içinde şiddetle kınıyorum :farao: :queen:
Guzek bir gezi ve paylasım ancak INSANLARIN YEMEK YEDIGI MASANIN UZERINDE POZ VERMEYI ANLAMAM MUMKUN DEGIL . Kimse kusura bakmasın
gidiş-geliş 703 km bişey değilmiş bee,sinan abi yerlerde ne arıyodun öyle,anladık hepiniz güneşi görmüşsünüz :cherry: aranızda olmadığıma acayip hayıflanıyorum arkadaşlar,bak bigün beraber gidecez,bu sayılmaz bi daha....:cat:
yanına cocuklarını alan babalara ogretecek birsey yok. Kuslar pislediyse birde sizin geregini mi yapmaniz lazim ?. Neyse piknik masasına cıkıp poz veren ile tartısılmayacagını coktan ogrenmisim. Bu saatten sonra kime ne anlatabilirsin ? Mumkun degil .. aynen devam ))))