[Çanakkale - MT]

ohoo görüşmeyeli adımız b,le geçmiyor muhabbetlerde artık unutulduk galiba salii abiiiiiiiii::puro::

avatarımı bile özlediğinizi düşündüğümden bir fırsat bulup azda olsa bende burdayım demek istiyorum size :cat:
her nekadar nişanlanmış olsamda daha ölmedik 8500 rpm burdayız herkezin tekeri düz bassın ::tutkuy::
aramıza yeni katılan arkadaşlara sonsuz selamlar en kısa zamanda göruşmek üzere...eyvahhh:cyclopsan hatun geldi çıkıyorum ben:king:

Son düzenleme:
ohoo görüşmeyeli adımız b,le geçmiyor muhabbetlerde artık unutulduk galiba salii abiiiiiiiii::puro::

avatarımı bile özlediğinizi düşündüğümden bir fırsat bulup azda olsa bende burdayım demek istiyorum size :cat:
her nekadar nişanlanmış olsamda daha ölmedik 8500 rpm burdayız herkezin tekeri düz bassın ::tutkuy::
aramıza yeni katılan arkadaşlara sonsuz selamlar en kısa zamanda göruşmek üzere...eyvahhh:cyclopsan hatun geldi çıkıyorum ben:king:

Heyyyyttt be kardeşim gelmiş özledik valla seni buralarda. Motorlar yol istiyor ama izinler çıkmıyor bir türlü:p Buna bir çare bulmak lazım :queen:

arkadaşlar ne gün gelecekseniz haberim olsun
özledim sizleri

fuarda bekliyorum sizleri

Son düzenleme:
herkeze selamlar olsun arkadaşlar ben bayramiçten erdinç şen yaş 25 motosiklet mondial mct 250 internet cafe işletiyorum. gezilerinizde yolunuz buradan geçerse özennet internet cafe beklerim...

herkeze selamlar olsun arkadaşlar ben bayramiçten erdinç şen yaş 25 motosiklet mondial mct 250 internet cafe işletiyorum. gezilerinizde yolunuz buradan geçerse özennet internet cafe beklerim...

Selam hoşgeldin. Bayramiç'te veteriner Ozan var bizim ama kendisi çok uzaklara gitti. Yolumuz düşerse çayını içmeye geliriz :rendeer:

evet şu boxer motorlu bmw'si olan arkadaş uzun süredir motorunun sesini duyamıyordum bende demek ki gitti. bütün motorcu arkadaşlara kapımız herzaman açık abi gelin buyurun gezilerden de haberdar ederseniz mümkün mertebe katılmaya gayret ederim. selamlar saygılar olsun.

evet şu boxer motorlu bmw'si olan arkadaş uzun süredir motorunun sesini duyamıyordum bende demek ki gitti. bütün motorcu arkadaşlara kapımız herzaman açık abi gelin buyurun gezilerden de haberdar ederseniz mümkün mertebe katılmaya gayret ederim. selamlar saygılar olsun.

Teşekkürler sağolasın. Mutlaka uğrarız yanına :) Gezilerimizi bu sayfadan bildiriyoruz. Şu sıralar durgunu ama ilerleyen günlerde bit kıpırdanma olacaktır muhakkak :wiinkk:

mutto, motosikletini satmayı düşünüyor musun hala?

fiyat ne düşünüyorsun? pazarlığa açık mısın? devir masrafları ne tutar? vade gibi bir şeyler düşünür müsün 2 aylık veya en fazla üç aylık?

Hangi motoru soruyorsun dostum?
Zat'ı soruyorsan evet, satılık :)

Son düzenleme:
50 tt bizim dükkanın işine çok yarıyor. O yüzden vazgeçtim. Ama ne zaman istersen görüşürüz. Cumapazarı yanında işyerim var. At arabalarının (artık yok) tam karşısında. zaten benim motorları görürsün orada. Her zaman beklerim :)

Her zaman beklerim :cat: Bu arada ismim Muhittin. Mutto diye sorarsan anlamaz kimse oralarda :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar