[Çanakkale - MT]

kusura bakmayın bayanlar baylar ben Aral 18 yaşımdayım motor sevdalısıyım artık ehliyetsiz gezip polisi kollamaktan sıkıldım insan haliyle tedirginde oluyor
nitekim ehliyetli arkadaşlarla bile karşılaştığımız polisler bir sürü zorluk çıkardı bugüne kadar ehliyeti alınca hyosung gt 250 r düşünüyorum bakalım artık hayırlısı tekrar hoşbulduk

bozcaadadan selam

ben yahya bozcaadalıyım ama bigada oturuyorum 200 cc kanuni caracal kullanıyorum kış nedeniyle motorumu garaja kapattım merkezdeki ve biga ya yakın olan arkadaşlar ile tanışmak isterim numaram 532 7397925 msn adresim [email protected] bahar da toplu bir şekilde bişeyler yapılabilecegini düşünüyorum çanakkalede ....
herkese keyifli sürüşler

ben yahya bozcaadalıyım ama bigada oturuyorum 200 cc kanuni caracal kullanıyorum kış nedeniyle motorumu garaja kapattım merkezdeki ve biga ya yakın olan arkadaşlar ile tanışmak isterim numaram 532 7397925 msn adresim [email protected] bahar da toplu bir şekilde bişeyler yapılabilecegini düşünüyorum çanakkalede ....
herkese keyifli sürüşler

Selam Yahya hoşgeldin.:rendeer:
Ben Muhittin, Çanakkale Merkezdeyim. Gezilerimiz olduğu zaman bu sayfadan bildiriyoruz. Geçtiğimiz sene hemen hemen her hafta sonu küçük çaplıda olsa gezilerimiz oldu. Bu senede aynı şekilde aynı şekilde devam etmeyi planlıyoruz. Bakarsın birden seni görmeye gelebiliriz.:p Tekrardan hoşgeldin :rendeer:

herkese keyifli sürüşler

Hoş geldin arkadaşım..bigaya uzak değiliz yaw :) çanakkaleye uğrarsan bekleriz...bende öss ye hazırlandığım için ve kış geldiği için binmiyorum :( hsaygılar...

evet beyler bende aranıza yeni katıldım Çanakkaledeyim yeni ehliyet çıkıcak işte adam gibi bi motora geçicez artık bakalım bi gt 250 r iyi olucak gibi herkesin yeni yılının sağlıkla başarıyla geçmesi dileğiyle

hoş Geldin ARAL.. bende 3 ay önce aldım ehliyetimi çok rahatım walla :) şimdiden hayırlı olsun ehliyetin..bu arada bende okan mmn oldum.gt50r alıcaksan 2006 modellerinden uzak dur :) krank sorunu war 2006 larda.. iyi günler..

Son düzenleme:
merhaba

ben hafta sonlarında çanakkalede oluyorum genelde varsa bir toplanma yeri ve günü bildirirseniz toplanıp hem muhabbet eder hemde tanışmış oluruz

Merhaba arkadaslar.Burada hic motosiklet havasi yok.Bugun cok kotu soguk vardi.Oralari sicaksa kis icin oraya goc edeyim bari.Motosiklet kirayayacaktim burada(Gerci kendi emektar motosikletimi aldatmis oluyorum o zaman ama neyse:))ondan da vazgectim.Acil bir gezi plani.Turkey-London hatti calismaya baslasin.:queen:

Aramıza katıllan yeni arkadaşlara hoş geldiniz. Çanakkale MT sayfası seçkin kişilerin buluştuğu sayfadır. Sizlerde aramıza hoş geldiniz. Gurubumuzda bayan arkadaşlarımızda vardır.
Hitaplarınızda uslup olarak sadece "baylar" / "beyler" yerine "arkadaşlar" diyerek hitap etmenizi rica ederiz.
Dostluklar ve arkadaşlıklar uygun kelimelerin kullanılmasıyla doğar ve pekişir.
Hepinize saygılar sevgiler.
Tekrar hoş geldiniz.

Havaların güzelleşmesiyle etkinlik düzenleyebiliriz. Buradan da ilan ederiz. Çanakkale içinde ve ilçelerinde arkadaşlarımız vardır. Uygun zamanlarda buralara da geziler düzenleyelim. Buradan devamlı haberleşelim.

slm arkadaslar bende çanakkaleliyim motorum avatardaki racer s200 allah kaza bela vermesin tekeriniz düz bassın...:cat:

Merhaba arkadaslar.Burada hic motosiklet havasi yok.Bugun cok kotu soguk vardi.Oralari sicaksa kis icin oraya goc edeyim bari.Motosiklet kirayayacaktim burada(Gerci kendi emektar motosikletimi aldatmis oluyorum o zaman ama neyse:))ondan da vazgectim.Acil bir gezi plani.Turkey-London hatti calismaya baslasin.:queen:

Ozan sen niyetine girdiğin zaman Edirne'de karşılarız seni :cherry:

SelamLar Canakkale :)) GÜzel GünLer GelSİn ARtık

Aramıza katıllan yeni arkadaşlara hoş geldiniz. Çanakkale MT sayfası seçkin kişilerin buluştuğu sayfadır. Sizlerde aramıza hoş geldiniz. Gurubumuzda bayan arkadaşlarımızda vardır.
Hitaplarınızda uslup olarak sadece "baylar" / "beyler" yerine "arkadaşlar" diyerek hitap etmenizi rica ederiz.
Dostluklar ve arkadaşlıklar uygun kelimelerin kullanılmasıyla doğar ve pekişir.
Hepinize saygılar sevgiler.
Tekrar hoş geldiniz.

Havaların güzelleşmesiyle etkinlik düzenleyebiliriz. Buradan da ilan ederiz. Çanakkale içinde ve ilçelerinde arkadaşlarımız vardır. Uygun zamanlarda buralara da geziler düzenleyelim. Buradan devamlı haberleşelim.

Acil eylem planı oluşturmak lazım :queen:

slm arkadaslar bende çanakkaleliyim motorum avatardaki racer s200 allah kaza bela vermesin tekeriniz düz bassın...:cat:

Hoşgeldin aramıza :rendeer:

Ben de Gelibolu dan Gültekin ,motorum 150cc Dayun .Tüm hemşerilerime selamlar ,her türlü etkinlikten haberdar olmak dileğiyle herkese kazasız sürüşler ...

Son düzenleme:
Çanakkaleli değilim ama çok severim orayı babamın askerliğini yaptığı yer :)
Herkese bol bol selam..:p

8 şubat Pazar günü Trakya Motosikletcileri olarak Fuarda olucaz. Canakkaleden Gelecek Varmı ARkadaşlar :)

Ben Gökhan çanakkale bigalıyım tekirdağda oturuyorum hemşerilerime selamlar inş kısmet olursa beraber tura cıkarız .k.i.b. a.e.o. kazasız belasız sürüşlerdilerim

Ben de Gelibolu dan Gültekin ,motorum 150cc Dayun .Tüm hemşerilerime selamlar ,her türlü etkinlikten haberdar olmak dileğiyle herkese kazasız sürüşler ...

Hoşgeldiniz :rendeer: Bizlerden sizlere selamlar. Etkinliklerimizi bu sayfadan bildiriyoruz. En kısa zamanda görüşmak dileğiyle tekrardan hoşgeldiniz.

Çanakkaleli değilim ama çok severim orayı babamın askerliğini yaptığı yer :)
Herkese bol bol selam..:p

İnşallah sizinlede bir gün karşılaşırız. Sevgiler, saygılar :rendeer:

8 şubat Pazar günü Trakya Motosikletcileri olarak Fuarda olucaz. Canakkaleden Gelecek Varmı ARkadaşlar :)

Özercim bir aksilik olmazsa 8 Şubatta oradayız :)

Ben Gökhan çanakkale bigalıyım tekirdağda oturuyorum hemşerilerime selamlar inş kısmet olursa beraber tura cıkarız .k.i.b. a.e.o. kazasız belasız sürüşlerdilerim

Hoşgeldiniz. Tekirdağ MT' ye iade-i ziyaretimiz olacak ama tarih kesinleşmedi henüz. Kısmetse orada da görüşürüz. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar