- Konu Yazar
Merhabalar. Motorumun bahtsızlığı aldıktan 2 hafta sonra park halinde bomboş yolda geri geri gelen arabanın motora çarpmasıyla çamurluğu sabitleyen deliklerden kırıldı. Normalde çamurluğun fiyatını alacaktım kendisinden ama her zamanki hikaye hastam var şu ustaya git beni tanır yaptır dedi. Ben de inanıp o ustaya gittiğimde tanımadığını öğrendim. Bana da bi ders oldu.
Neyse işe gelirsek benim bu plastik parçayı buraya en sağlam şekilde yapıştırmam gerekiyor. Hangi yapıştırıcıyı veya ürünü kullanacağıma karar veremedim. Hızlı yapıştırıcı mı kullansam ya da sun fix alıp bir kaç delik açıp iyice sabitleyip, vidalarken kalınlığı artmasın diye bir de zımpara mı yapsam dedim. Veya plastik kaynağı diye bir şey varmış galiba. Nerede ve ne kadara yaptırabilirim? Teşekkürler.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Neyse işe gelirsek benim bu plastik parçayı buraya en sağlam şekilde yapıştırmam gerekiyor. Hangi yapıştırıcıyı veya ürünü kullanacağıma karar veremedim. Hızlı yapıştırıcı mı kullansam ya da sun fix alıp bir kaç delik açıp iyice sabitleyip, vidalarken kalınlığı artmasın diye bir de zımpara mı yapsam dedim. Veya plastik kaynağı diye bir şey varmış galiba. Nerede ve ne kadara yaptırabilirim? Teşekkürler.