Call of duty tarzında film çekmek

çok güzel olmuş. bu film tanıtımı mı yoksa başka bişey mi? cod gibi full aksiyon olması lazım ki tutsun.

çok güzel olmuş. bu film tanıtımı mı yoksa başka bişey mi? cod gibi full aksiyon olması lazım ki tutsun.
haberleri izlerken gördüm videoyu bulunca paylaşayım dedim eğer sponsor çıkarsa film çekmeyi düşünüyorlarmış demişti spiker

kurgu ve efektler şahane, çok gerçekçi olmuş fakat o kot pantolonlu adamın o kadar adamı tek başına indirmesi bana cüneyt arkın filmlerini hatırlattı, hele ki tepeden 3 kişinin arasına atlaması yok mu :)

Evet filmin fragmanı bu, uzun metraj bir film olacaktı en son okuduğumda, veya en azından niyetleri oydu öyle biliyorum.

POV (point of view) / FPV (first person view) filmler GoPro ve benzeri 'action cam'lerin çıkması ve bu çekimlere talebin artmasıyla birlikte şimdi yeni moda. Bundan önceki benzer tarz da FF (Found footage) tarzı filmlerdi. (FF filmlere örnek olarak; Blair Witch serisi, Cloverfield, REC - güzel filmlerdir hepsi, tavsiye ederim)

Bu tekniğin ara ara özellikle çatışma sahnelerinde kullanıldığı bol aksiyonlu ve ABD askeri propagandalı bir film isterseniz 'Act of Valor' tavsiye ederim, güzel vakit geçirmelik bir film :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZnlPgo9TaGo

*** Videoyu buraya koyamadım neden bilmiyorum, o yüzden link verdim.

:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
kaptan pırays :p
videoyu izleyince, canım COD çekti... biraz oyanyım bari... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar