Call Of Duty 4 & Ekran Kartım Yetersizmiş..Tavsiye

@mete_han
Knight online'in asil zevki belli bir seviyeye ulastiktan sonra PvP dedigimiz olay,simdi deycenn PvP ne ? oyunda 2 irk var ve bu iki irk belli haritalarda birbirine karsi savasiyo.oyunun asil acami zaten o .Zaten PvP'nin acilimi People Versus People yani adam adama karsi.
PvP'de iken klavye parcalayanlar bilirim ben :)
Umarim bu aciklama yeterlidir

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Mete olm bırak COD u felan, gel sana nostalji yaptıriim eski atari salonu oyunları var bende. Ama sen beceremen şimdi onları emülatör rom filan kayışı kopartır kafayı boş döndürürsün :p

Lan oğlumla hagar oynuyom ya var mı böle bişey :mrgreen:

metal slug, iron horse filan da var mı :cherry:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hepsi var :cherry: .

Mete olm bırak COD u felan, gel sana nostalji yaptıriim eski atari salonu oyunları var bende. Ama sen beceremen şimdi onları emülatör rom filan kayışı kopartır kafayı boş döndürürsün :p

Lan oğlumla hagar oynuyom ya var mı böle bişey :mrgreen:

heee...abi sen şu eski METRO da adam döven serseriler oyunu o dimi...harika ya...adamlar yan yan gelirdi uyuz olurdum...bide pıçaklayan tipler vardı ya...cork diye se sçıkardı...ölürkende hiyaaa diye giderdi rahmetlikler...trenin sonunda son durakta ne karmaşa olurdu ya...su boruları falan allah ne verdiyse dalıyon yine geliyo mezevenkler...ama en güzeli HAGAR ın yakalayıp havaya tam atarken birinin pıçağı bi koymasıyla hareketin başında madara olması hep beni uyuz etti...çok bitirdim oyunu ben kekortaörüm...

Eski Street Fıghtercılardan kimler kaldı bakem...Hobareyy...bende eski VEGA cıyım...hani uuuuuu diye garı gibim oğlan gibim ses çıkaran var ya...ipna kılıklı olan...:queen:işte onla oynardım hep...

BLAZER de adamımda...herkes genelde KEN RYU takılırkene ben SAGAT la takılırdım...

bide kız vardı ya...oda deli fişekti...onu seçen olmazdı ama usta ynayanıda vardı...Sonra oyunun ileri versiyonu çıkınca hep rakibimiz olan sagat vega M.BISON adam olarak seçince tadı kalmadı..

@mete_han
Knight online'in asil zevki belli bir seviyeye ulastiktan sonra PvP dedigimiz olay,simdi deycenn PvP ne ? oyunda 2 irk var ve bu iki irk belli haritalarda birbirine karsi savasiyo.oyunun asil acami zaten o .Zaten PvP'nin acilimi People Versus People yani adam adama karsi.
PvP'de iken klavye parcalayanlar bilirim ben :)
Umarim bu aciklama yeterlidir

abi beni sarmıyo...oynayana oynama demem...oynamayana oyna demem...:p

metal slug, iron horse filan da var mı :cherry:

onlar hankısı bi deyiverin...iki tanıtın bakem...

Hepsi var :cherry: .

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Olm Metal sülük filan işte, Mustafa vardı (oyundaki adamın adı mustapha) Snow Bros var. Art of Fighting var (hastasıyım) King of Fighters serileri var.

Var oğlu var yani :p

supergemfighterminimixmame114.gif

marvelvs.capcom5.gif

D0462740CEFE478D8A1BA2A5AEB7A74C.jpg

FADBB719854048BC8C5B547E75E1E1D7.jpg

D30F7B33C609494DA0444691A4C2E39E.jpg

109C98A251F24185907B4DE2C7A5946D.jpg

8BE976AB11CC493192E35C523447A95F.jpg

B895790293BA41158EA4CE0C77CB5FDB.jpg

5A7EA8565EFC4A22BD31977BA75B0BFA.jpg

art_of_fighting_wii_psp.gif

Son düzenleme:
Super Moderator
metal-slug-20060513014344421.jpg

Metal Slug buydu değil mi?
Zamane çocuğu olarak:p telefonda oynayıp beğenmiştim ilk...Sonra bilgisayarda da bir hayli uğraşmış, sonunda sıkılmıştım.
Street Fighter'ı da severim, ilk bilgisayarımdaki en büyük eğlencelerimdendi, ama sonradan gelme Balrog, Bison gibi tipleri tip olarak sevsem de oynayacak kadar hiç benimseyemedim...
Mortal Kombat'ın da 1'inde rakip tanımam, devam serilerine onun da pek ısınamadım...

Olcan ve Kapıcı Eyong ...vallahi eski günlere gittim bir an...bu oyunlarla büyüdük valla..aynı jenerasyondanız...

Bide Shadow Dancer vardı belki hatırlarsınız...NINJA eleman yanında beyaz bir KURT vardı...arada bir onu salardı...bazende düşman bi koyardı hayvana iykk diye geri dönerdi...işi zaten meşgul etmekdi...o meşgul ederken sen dalıcaktın düşmana...yoğsam hayvan telef olurdu...

Motosikleti
Olcan ve Kapıcı Eyong ...vallahi eski günlere gittim bir an...bu oyunlarla büyüdük valla..aynı jenerasyondanız...
jeneratörün patlasın senin old generation ayu seni.
ula o iron horse denen kowboy oyununda harcadığım jetonu ben bilirim, atarici ilerleyen yıllarda ferrari aldı :p

jeneratörün patlasın senin old generation ayu seni.
ula o iron horse denen kowboy oyununda harcadığım jetonu ben bilirim, atarici ilerleyen yıllarda ferrari aldı :p

http://www.arcade-history.com/index.php?page=detail&id=1203

hheheh...len senin oyun bumu...aynen bende deli paralar bağlardım makinalara...:p

abiler ortalık yıkılıyo nedenmi...bana önerilen hd 2600 pro agp kartı meğerse sorunluymuş...uygun drıverı sitesinde yokmuş...malı alanın elinde patlıyormuş...bi gogıldan girin...

http://www.sapphiretech.com/en/forums/showthread.php?p=103726

abi millet neler diyo ya...

aslıdna saksıyı çalıştırmak lazım...AGP den PCI ya nasıl geçer makina...onuda bi deyiverin...neyi değiştirmek lazım kasada...

arkadaşlar şunu anladımki AGP liysen kız bile vermiyolar sana...lanet olsunki zamanında anlamadık bu işleri...agp hd 3600 pro almadım...ekran kartı değiştireceğime yeni bir sistem toplarım daha iyi diye düşünüyorum...

bu AGP 2600 pro takanlar anakartlarıyla sorun yaşıyorlarmış...olay budur...ekran bozuluyormuş...iade edenler vs...başım şişmesin şimdi...

herkese teşekkürler...n.trousun dediği gibi oynayabilirsem drıverlarla cod 4 oynarım en düşük ayarda...yoksa CRYSIS falan hikaye...imkansız...

Son düzenleme:
bende aldım call of duty oyununu bakalım nasıl oyunmuş:)

kanka avatara hasta oldum...buraya koysana bi fotou büyük boy...hankısını aldın la...COD 2 alcan...beğenmezsen adam değilim...biraz sabırlı oyna sadece...baştan ayarı veriyo zaten ya...yavaş yavaş bi sarar...

kanka avatara hasta oldum...buraya koysana bi fotou büyük boy...hankısını aldın la...COD 2 alcan...beğenmezsen adam değilim...biraz sabırlı oyna sadece...baştan ayarı veriyo zaten ya...yavaş yavaş bi sarar...

ne cod 2 alacam denyo cod4 aldım sen alırsında ben alamammı ....

fotoyu bura koyamda rezil et dimi cumle aleme ahanda resim orada başkada biyere koymam :cherry:

http://www.arcade-history.com/index.php?page=detail&id=1203

hheheh...len senin oyun bumu...aynen bende deli paralar bağlardım makinalara...:p

abiler ortalık yıkılıyo nedenmi...bana önerilen hd 2600 pro agp kartı meğerse sorunluymuş...uygun drıverı sitesinde yokmuş...malı alanın elinde patlıyormuş...bi gogıldan girin...

http://www.sapphiretech.com/en/forums/showthread.php?p=103726

abi millet neler diyo ya...

aslıdna saksıyı çalıştırmak lazım...AGP den PCI ya nasıl geçer makina...onuda bi deyiverin...neyi değiştirmek lazım kasada...

arkadaşlar şunu anladımki AGP liysen kız bile vermiyolar sana...lanet olsunki zamanında anlamadık bu işleri...agp hd 3600 pro almadım...ekran kartı değiştireceğime yeni bir sistem toplarım daha iyi diye düşünüyorum...

bu AGP 2600 pro takanlar anakartlarıyla sorun yaşıyorlarmış...olay budur...ekran bozuluyormuş...iade edenler vs...başım şişmesin şimdi...

herkese teşekkürler...n.trousun dediği gibi oynayabilirsem drıverlarla cod 4 oynarım en düşük ayarda...yoksa CRYSIS falan hikaye...imkansız...

ne cod 2 alacam denyo cod4 aldım sen alırsında ben alamammı ....

fotoyu bura koyamda rezil et dimi cumle aleme ahanda resim orada başkada biyere koymam :cherry:

ne alaka biraderim...hoş resimdi...gıçından anlıyon hep beni...

neyse kanka ekran kartın ne nası oynıcan...abi çok araştırdım...beladan döndüm...iyiki vazgeçtim bu ekran kartı işinden yoksa başım ağrıycakmış...

pekii AGP den PCI ya geçmek için ne yapmam lazım...

anakartım ecs p4 p800 m7...bide bunu deseniz bana varya sistem toplatmama gerek kalmaz...

ne alaka biraderim...hoş resimdi...gıçından anlıyon hep beni...

neyse kanka ekran kartın ne nası oynıcan...abi çok araştırdım...beladan döndüm...iyiki vazgeçtim bu ekran kartı işinden yoksa başım ağrıycakmış...

pekii AGP den PCI ya geçmek için ne yapmam lazım...

anakartım ecs p4 p800 m7...bide bunu deseniz bana varya sistem toplatmama gerek kalmaz...

deve ben senmıyım çakma makinayla call of duty oynucam kıy paraya al ekran kartı bide2. el soruyo ayar ediyo adamı

Motosikleti
nasıl biri demedi sana. şu 8 sayfalık konunun 8 sayfasında ve her sayfada 8 defa sana o ekran kartı işine yaramaz yenisini alman lazım dedim mi demedim mi?
bora kardeşim bu adamı ilk fırsatta bir kafa darbesiyle 2,80 uzatmanı talep ediyorum :p

abicim demedi derken bu porogramı kimse bilmiyodu...sizin suçunuz...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
mete sana yeni bir sistem toplayalım, ama önce paradan haber ver, ne kadarlık olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar