Çalıştırdıktan Sonra Vitesi 1'e Attığımda Stop Ediyor..

Selam arkadaşlar motosikletimi çalıştırınca[Motor ; Kuba XY100-E] egzozdan beyaz duman atıyor(1 Hafta öncesine kadar böle birşey yoktu..) ve kalkışı yapabilmek için 1. vitese atınca motor stop ediyor , bende motoru 1. viteste çalıştırmak zorunda kalıyorum.. Son zamanlarda bu stop etme olayı baya çoğaldı ışıklarda beklerkende stop ediyor.. Sizce sorun ne ?

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Debriyajda sorun var.

Selam arkadaşlar motosikletimi çalıştırınca[Motor ; Kuba XY100-E] egzozdan beyaz duman atıyor(1 Hafta öncesine kadar böle birşey yoktu..) ve kalkışı yapabilmek için 1. vitese atınca motor stop ediyor , bende motoru 1. viteste çalıştırmak zorunda kalıyorum.. Son zamanlarda bu stop etme olayı baya çoğaldı ışıklarda beklerkende stop ediyor.. Sizce sorun ne ?

Merhabalar Sayın Motosiklet forum.NET üyeleri ve sevgili usta abiler ve kardeşlerim. Öncelikle halil kardeşim bu konuyu açtığı için teşekkür ederim. Konu kirliliği olmaması için bende bu konuyla alakalı bir soru soracağım; benim motorumda Kuba Xy-100 yeni serilerden şu 1.vitese atınca stop etmesi benim motordada bazen oluyor, demişsinizki " debriyaj balatasını değiştir" demiş diğer forum üyeleri, acaba kaç km.de bir değişimi gerekiyor debriyaj balatasının?

F54

Merhabalar Sayın Motosiklet forum.NET üyeleri ve sevgili usta abiler ve kardeşlerim. Öncelikle halil kardeşim bu konuyu açtığı için teşekkür ederim. Konu kirliliği olmaması için bende bu konuyla alakalı bir soru soracağım; benim motorumda Kuba Xy-100 yeni serilerden şu 1.vitese atınca stop etmesi benim motordada bazen oluyor, demişsinizki " debriyaj balatasını değiştir" demiş diğer forum üyeleri, acaba kaç km.de bir değişimi gerekiyor debriyaj balatasının?
bende mondial cub vardı 12500 km de böyle bi sorun yoktu debriaj da sizin sorunda başka birşey den olabilir servise göstermedin mi?

daha motoru alalı bayramdan sonraki dördünci günü almıştım, bütün ayarları servis tarafından yapıldı, dediğim olay ise çok sık yapmamakta nadiren olan bişi, bir kez oldu stop etme sorunu.

F54

bence servise baktır daha 1 haftalık motor bende subab ayarı yaptırdığımda stop ediyordu 2 güne normala dönmüştü belki seninde durum böyledir

Banada debriyaj balatasindanmis gibi geliyor ama motoru calistirir calistirmaz hic isinmasini beklemeden 1.vitese attigimda bazen benim motorda da oluyordu.Motorun isinmasini bekliyor musunuz?

---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Bide motoru 1.viteste calistiriyorum demissin motor vitesteyken debriyaja basip mi calistiriyorsun?Eger oyle ise debriyajinda sorun yoktur.

motor yarı otomatik debiryaj yok. ya orta sephaya alıyor yada düğme ile. debiryaj kaçırıyordur. 1e atıp gaza dokunduğuna sönüyorsa rolanti/hava ayarıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar