Çalişma sorunu

Merhaba Arkadaşlar 2 zamanlı kastino 50 motorum var ve sabahları hava filitresıne giden hortumu çıkarıp elımle kapamadığım sürece motor calısmıyor ısındıktan sonra cıkarmama gerek kalmıyor fakat her sabah cıkartaktan bıktım artık yardım lutfen :pale:

motorun hava borusu vardır karburatore gıden o tıkanmıstır buyuk ıhtımal onu bı degıstır buyuk ıhtımal karburatore hava gelmıyor.yada benzın depo kapagına kucuk bi delik deldir benim gorusum.

Hortumda bi sorun yok sadece elıle kapamam gerekıyor hava ayarı olabnılır sorusturıyım

fazla hava geliyodur. bende ayar yaptıktan sonra zor çalışıyodu, durunca stop ediyodu. havayı kıstım düzelti

Peki 2T motorlarda bu hava ayarının bı standardı varmı bılen varsa yardım lütfen

Merhaba Arkadaşlar 2 zamanlı kastino 50 motorum var ve sabahları hava filitresıne giden hortumu çıkarıp elımle kapamadığım sürece motor calısmıyor ısındıktan sonra cıkarmama gerek kalmıyor fakat her sabah cıkartaktan bıktım artık yardım lutfen :pale:

normalde benm elitede olan sabah ve soğuklarda çalıştırma jickle sini sen kendin icat etmişsin (manul olmuş) ama bi sorun olmasa bu kadar da nazlanmaz bi göstert.

GKN

manuel bi jikle olmuş karbüratöre giden havayı kesmen, jikle tertibatını gözden geçir, sorunun çözülür..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar