Çalıntı SYM GTS 250

abicim madem görmüşün niye bıraktın hemen peşini, senin motorun olsa napıcaktın

c@n

sen yazılanları okumuyorsun herhalde bahsettiğim yol üzerinde daha 2 gun olmadı 2 motorlu 1 araca sıkıştırıp arkadan çarpma bahanesi ile içindeki emekli başkomiseri vurarak öldürüp 1 milyon tl yi çaldılar tv izlemiyorsun herhalde ben durup hadi verin motorumu dicem aklını başına al mantıklı bir cevap yaz motorun sahibinin telefonuda kapalı ben elimden geleni yapmışım 10 dakika içinde yunuslar gitmiş daha napim akıllı mantıklı yorum yapın yaa

bahsettiğim ilçe sadece edirne kadar buyuklukte bir yer kusura bakma ama burası istanbul nekadar buyuk ve sorunlu bir şehirdeyiz herşeye insanlar canı pahasına atılamıyor

ben kavga dövüşü çok severim ok ama 1 gun karşımdaki yol vermedim diye silahı çekti ve o gunden sonra çok sakin bir insan oldum

Son düzenleme:

köy yerimi orası, istanbulda 1 TL için millet birbirini öldürüyor...delikanlılık eskide kaldı, biraz düşünüp hareket etmek lazım bu devirde:pr:

en azından motorun parçalanmadığını ve plakasının değiştirilerek kullanıldığını öğrenmiş olduk, bu plakayı polise bildirsin motorun sahibi arkadaş ve görüldüğü yeride söylerse kısa zamanda bir şeyler ortaya çıkacaktır...

hadi hayırlısı:cat:

yukarıda arkdslarımın belirtigi gibi burada kimin kime ne yapıcagı belli değildir orada insanlık yapıp ilgilenmiş can ardsmız bu örnek bir davranış zaten daha ilerisine gidemez kendi adamlara gitmeye kalksalar bırak ona bişey yapmaya gözü dönmüş insanın zaten toplumda polise bile karsı geldigini hepimiz sahit oluyorz bizim burda en yakın ekiplere haber vermemiz yeterli olucaktır diye düsünüyorm tel acık olsa belki daha farklı bir sonucta alınırdı kısmet

sen yazılanları okumuyorsun herhalde bahsettiğim yol üzerinde daha 2 gun olmadı 2 motorlu 1 araca sıkıştırıp arkadan çarpma bahanesi ile içindeki emekli başkomiseri vurarak öldürüp 1 milyon tl yi çaldılar tv izlemiyorsun herhalde ben durup hadi verin motorumu dicem aklını başına al mantıklı bir cevap yaz motorun sahibinin telefonuda kapalı ben elimden geleni yapmışım 10 dakika içinde yunuslar gitmiş daha napim akıllı mantıklı yorum yapın yaa

bahsettiğim ilçe sadece edirne kadar buyuklukte bir yer kusura bakma ama burası istanbul nekadar buyuk ve sorunlu bir şehirdeyiz herşeye insanlar canı pahasına atılamıyor

ben kavga dövüşü çok severim ok ama 1 gun karşımdaki yol vermedim diye silahı çekti ve o gunden sonra çok sakin bir insan oldum

ben git adamların yakasına yapış demedim heralde. eğer diyosanki kendi motorum olsaydı da aynısını yapardım eyvallah. ben en azından polise ısrar ederdim, sallamıyosa daha da ısrar ederdim, olmadı karakola giderdim. yarın bi gün benim başımada gelebilir çünkü.

slm dostum motorunu yeni kasımpaşa kağıthane tuneli yolu üzerinde mezarlık yolu yanında cantalı senin motorun gibi kenarlarında çizikler bulunan ancak plakası

34 ZF 4997 Plakalı şekilde gördüm şimdi eve geldiğimde arac sorgulamadan baktığıma göre bir renault araca kayıtlı plaka idi durdum ama tiplerini beğenmediğim 4 5 kişi vardı onun için tlf sarıldım ancak şarjım bittikti ve polise haber veremedim şüpheli motor die 10 dakka sonra yunus ekiplerine söledim şurda şöle bir motor var die ama bilemiorum ne oldu

İlgine çok teşekkür ederim.

Verdiğin plakayı polise ilettim. O bölgeye daha ağırlık vereceklerini söylediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar