Çalıntı SYM GTS 250

34 EID 39 plakalı 2006 model SYM GTS 250 model motosikletim dün akşam saat 21.00 sıralarında Gayrettepe'de evin önünden çalındı.

Motosiklet gri renkte, üzerinde gri top case var. Ön granajların kenarında yan yatmadan ötürü çizikler var. ön çamurluğun üstüde hafif çizik.

Siz siz olun çok kısa bir süre bile motorunuzu bıraksanız. Mutlaka ağaç direk ne bilim bir yere kilitleyin. Saat 21.00 de balkondan bakıp yerinde durduğunu gördüm. 15-20 dakika sonra yanına indiğimde gitmişti.

Büyük ihtimalle plakasını değiştirecekler, yada parçalayacaklar. Ama yine bir gören olursa aşağıdaki telefona bildirirse çok sevinirim

0555 505 23 00 Ali AKSOYER

geçmiş olsun arkadaşım parça olcağını pek sanmıyorum büyük ihtimal plakasını degistiricekler binmeye calısıcaklardır umarım bulunur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yada sehır dısına cıkarabılırler gecmıs olsun umarım en kısa zamanda bulunur

Arkadaşlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

İnşallah bulunur.

geçmiş olsun kardeşim inşallah en kısa zamanda bulunur. Ben motoru ankarada görürsem polis ile müdahale ederim onun dışında yardımım olmaz

Adana İl Temsilcisi
üzüldüm,geçmiş olsun kardeşim,inşallah en kısa zamanda bulunur.

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.

Şu ana kadar bir haber yok. Dolaşıp bir yere terk ederler diye umutlanıp bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

slm Resmini,seri, motor numaralarını koysan ve sanırım daha yararlı olur. Geçmiş olsun, bi gorendemı olmamıs umarım en kısa zamanda bulursun buyuk gecmıs olsun, İranda böyle hiç bir olay olmuyor olursada yanına asla kar kalmıyor:rendeer:

c@n

walla gözüm gts 250 lerin üstünde olucak şişli kurtuluş feriköy taksim levent sürekli gezdiğim yerler

geçmiş olsun.bencede resmi varsa koyarsanız daha iyi olur.sonuçta devamlı yollardayız.belki görürüz.

geçmiş olsun.çok üzücü gerçekten.insanlık nereye gidiyor böyle anlamıyorum

c@n

slm dostum motorunu yeni kasımpaşa kağıthane tuneli yolu üzerinde mezarlık yolu yanında cantalı senin motorun gibi kenarlarında çizikler bulunan ancak plakası

34 ZF 4997 Plakalı şekilde gördüm şimdi eve geldiğimde arac sorgulamadan baktığıma göre bir renault araca kayıtlı plaka idi durdum ama tiplerini beğenmediğim 4 5 kişi vardı onun için tlf sarıldım ancak şarjım bittikti ve polise haber veremedim şüpheli motor die 10 dakka sonra yunus ekiplerine söledim şurda şöle bir motor var die ama bilemiorum ne oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar