abicim madem görmüşün niye bıraktın hemen peşini, senin motorun olsa napıcaktın
sen yazılanları okumuyorsun herhalde bahsettiğim yol üzerinde daha 2 gun olmadı 2 motorlu 1 araca sıkıştırıp arkadan çarpma bahanesi ile içindeki emekli başkomiseri vurarak öldürüp 1 milyon tl yi çaldılar tv izlemiyorsun herhalde ben durup hadi verin motorumu dicem aklını başına al mantıklı bir cevap yaz motorun sahibinin telefonuda kapalı ben elimden geleni yapmışım 10 dakika içinde yunuslar gitmiş daha napim akıllı mantıklı yorum yapın yaa
bahsettiğim ilçe sadece edirne kadar buyuklukte bir yer kusura bakma ama burası istanbul nekadar buyuk ve sorunlu bir şehirdeyiz herşeye insanlar canı pahasına atılamıyor
ben kavga dövüşü çok severim ok ama 1 gun karşımdaki yol vermedim diye silahı çekti ve o gunden sonra çok sakin bir insan oldum
slm dostum motorunu yeni kasımpaşa kağıthane tuneli yolu üzerinde mezarlık yolu yanında cantalı senin motorun gibi kenarlarında çizikler bulunan ancak plakası
34 ZF 4997 Plakalı şekilde gördüm şimdi eve geldiğimde arac sorgulamadan baktığıma göre bir renault araca kayıtlı plaka idi durdum ama tiplerini beğenmediğim 4 5 kişi vardı onun için tlf sarıldım ancak şarjım bittikti ve polise haber veremedim şüpheli motor die 10 dakka sonra yunus ekiplerine söledim şurda şöle bir motor var die ama bilemiorum ne oldu