Motorun kaskosu var mıydı?
Yahu ciddiyim herhalde. Benim de motorum calindi bak bu saatte uyumuyotum ve bir aydir bu durumdayim. Onlemini al yazik gunah.
geçmiş olsun ama "Dedim hiç birşeyim çalınmazdı ona güvendim." yani bana çok saçma geldi bu düşünce tarzınız![]()
Üstü kapalı yazman, hoşuna bile gittiğini gizleyememiş. Biraz büyüyünce başkasının oyuncağının çalınmasının sana fayda etmediğini, bir gün seninki de çalınırsa, o gün biriside kalkıp "x kilidi değilde y yi takmadığın için önemsemedim, resmen davet etmişsin" yazarsa anlarsın.
Olayla ilgili kronolojik bir ayrıntı vermese de benim anladığım arkadaşına gitmiş, site güvenliğine de güvenerek motoru oraya bırakmış, ama motor çalınmış.
Benim ki biraz inanmak isteyip inanmaktı , mesela eve hırsız girer evde açıkta bile para olmasına rağmen bomboş çıkar , sağda solda notebook unuturum giderim ayırmışlar beni bekliyorlar , cüzdan kaybederim , cüzdanı bana ulaştırırlar genelde geçmişim böyle idi.
Motoru da yaklaşık olarak 3 senedir bu şekilde bırakıyordumDemek ki artık kredimiz bitmiş artık 2 zincirle bağlarım.
bu yüzden bi ton para verip kasko parasına kilit aldım. En iyisini kullanıyorum, yol üstünde 2dk markete girsem birini veya ikisini birden takıyorum. yani önlemimi alıyorum buna rağmen çalınırsa benim değil hırsızın üstün başarısı sebebiyle olacağından ne ben ah vah ederim ne de o dediğin lafı söyleyecek biri çıkmaz sen rahat ol.
Benim ki biraz inanmak isteyip inanmaktı , mesela eve hırsız girer evde açıkta bile para olmasına rağmen bomboş çıkar , sağda solda notebook unuturum giderim ayırmışlar beni bekliyorlar , cüzdan kaybederim , cüzdanı bana ulaştırırlar genelde geçmişim böyle idi.
Motoru da yaklaşık olarak 3 senedir bu şekilde bırakıyordumDemek ki artık kredimiz bitmiş artık 2 zincirle bağlarım.
Bisiklet bile kullansam en korktuğum şey bir sabah uyanıp malımı bıraktığım yerde bulamamaktır.
Çok geçmiş olsun.
" Bir musibet bin nasihatten iyidir " denilip yola devam edilmeli.
Belkide " çalınmaz dedim " düşüncesi gelecekte sahip olacağınız ve daha büyük değeri olan bir motosiklet için sizi üzecek şekilde gelişecekti.
En azından bundan sonra daha iyi önlem alınabilir.
Birader ne yaptın sen yaa... Kapalı garajdaki motorum için gece ses duyunca camdan dışarı çıkıp bakıyorum acaba bu sefer kırıp girdiler, götürüyolar mı diye. Bu ohalden dolayı kaos malesef daha da artacak. Sokak çeteleri, gasp, cinayet, hırsızlık iyice azacak. İç işlerinin ve polisin çok ayrı dertleri var çünkü bu aralar. Önleminizi alın.
kendi motorum calinmis gibiyim su an.. mesajlardan sirf seninkini okudum, birisinde, görüntüde belli olyor, sirtlamis götürmüsler, polis aldi kayitlari, aha bulundu gibi selyer bekledim ama maalesef..
gecmis olsun kardes.. kendi motorumu güvene almak icin baya bi zahmet cekiyourm, ugrassalar götüremezler mi, götürürler ama en azindan lan keske olmamasi icin eziyete devam.. bu kadar kolay caldirmam malimi demeliyiz sanki..
zincir, alarmli frendisk kilidi mi, alarm mi, kamera mi, allah ne verdiyse aga..