Çalındı

Arkadaslar bugun öglen okul yolunda saat 13.52 sıralarında Yeni aldıgım 10 günlük Olan Samsung Galaxy Ace telefonum calındı 5 saatir Karakoldaydım Teshis vs IME no fln verildi bulunurmu acaba

geçmiş olsun. bulunma durumu çok değişken diye biliyorum. bazılarınınki 2 ay falan sonra bulunmuş. ben eylül 2007de çaldırdım. hala bulamadılar. tekrar geçmiş olsun. sağlam bir şekilde geri döner umarım.

Geçmiş olsun dostum bulunma ihtimali zor
Cana geleceğine mala gelsin ne diyelim İnşallah bulunur ucuz bişeyde değil o makine En kısa zamanda sağlam bir şekilde bulunması dileğiyle

DOstum kader kısmet,benim kuzeninki bulundu.Aklında bulunsun kuzen telefonunu alınca polis sormuş şikayetçimisin demiş,evet demiş oda ve bir kağıt doldurmuş ve hırsız kendinden şikayetçi olanın bilgilerini görebiliyormuş ve benim kuzenin tel ini ve adresini bulmuş sonra arayıp tehdit edince kuzen şikayetini geri çekmiş.Bu duruma dikkat et derim inşallah bulunursa telefonun...

DOstum kader kısmet,benim kuzeninki bulundu.Aklında bulunsun kuzen telefonunu alınca polis sormuş şikayetçimisin demiş,evet demiş oda ve bir kağıt doldurmuş ve hırsız kendinden şikayetçi olanın bilgilerini görebiliyormuş ve benim kuzenin tel ini ve adresini bulmuş sonra arayıp tehdit edince kuzen şikayetini geri çekmiş.Bu duruma dikkat et derim inşallah bulunursa telefonun...

Öyle sey olurmu nasıl görebilirmiş

İndim merdivenlerden adam rica etti birini arıcam dedi tabi dedim bi anda arkamı döndüm baktım adam yoktu zaten gerisi malum

Geçmiş olsun ve bu sana ders olsun.Böyle kim telefon etmek isterse yardım etmemek lazım.Bizde bazen telefonu unutup birini arama ihtiyacında bulunuyoruz fakat gidip marketlerden arıyorum.Bırakın onlarda böyle yapsın.

Telefonu, karakolda kaydı alan memur (ç)almış olmasın :cherry:

Bi arkadaşım 3310 u çaldırdıkdan sonra imei falan verdi polise bildirdi sonra tam 3 yıl sonra telefon bulundu dediler gelin alın. Bizde nam olsun diye gidip aldık :p evinde koyduk kenara müzelik saklıyoruz şimdi :cherry:

Yani hiç belli olmaz bu durumlar. Ama son zamanlarda çalınan telefonlarda hemen imei değiştiriyorlar ki hem telefon kapanmasın hemde 2.el satarken çakmasınlar diye. Hatta bu tip telfonları satanlar genelde pilin altındaki telefonun marka model ve imei bilgilerinin olduğu yapışkan kağıdıda söküp atıyorlar ki bilinçli kullanıcılar kontrol edip de bu çalıntı demesinler diye. O nedenle 2.el telefon alırkende mutlaka kontrol edin

Aklıma takıldı bu adam basıma bela olurmu

Bunu polisle konuşun,hatta bu da başka bir olay arkadaşım bir olaya şahit oldu,onuda uyardım bu konuda,o da polisi aradı sordu,görebilirler kişisel bilgilerinizi ama sanmıyorum sizi tehdit edeceklerini diye bir cevap aldı...

Tehtit fln okulumu bulurlar ws basım belaya girer telefonda ne zman bulunursa :S artık

geçmiş olsun...inş.bulunur...
bende motorunu çaldırdın filan sandım...yahu daha yeni motor bakıyordun aldığın gün çaldırdın zannettim...

Super Moderator
Telefon çalınmış an azından IMEI kaydı vb yüzünden bulunma ihtimali var, motor çalınsa övündüğün plakasızlıkla ruhsatsızlıkla bulunmasının imkansız olmasına ciddi ciddi gülerdim burada...

Konu da olması gerektiği yere taşındı bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar