Çalındı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bulunur desek nasıl bulunacak küçücük şey dersin,bulunmaz dersek için kararır,Biz ne diyelim?

Ah be kardeşim amma da iyi niyetlisin. Neyse artık olan olmuş hayırlısı, inşallah bulunur en kısa sürede. Bu kadar da korkma, telefon bulunsun sapa sağlam ol şikayetçi gitsin. Kim gelipte seni bulacak yahu.

F54

vallaha aga bende kafede çalışırken abaza herif in biri yanlız oturuyordu genç hatunun biri ondan telefonu istemiş bi arkadaşımı arayacağım demiş kendi hattını takmış yanından uzaklaşmak için de burada çok ses var ben gidip lavabo da konuşayım demiş gidiş o gidiş senin hesap ta öyle bari çıtır bi hatun çalsa insan gam yemez ama kalas ın birini kaptırmak adama koyar yani:pale:

Yaw telefon 200-300 tl olsa yeminlen aramıcam ya 640 tl ye daha 10 gün 15 gün önce aldım hep bu iyi niyetimden kaynaklanıyor :(

geçmiş olsun.sen bunun üstüne bir bardak soğuk su iç en iyisi...ayrıca telefon'a bu kadar para bağlanmaz (şahsi düşüncem)...

ayrıca telefon'a bu kadar para bağlanmaz (şahsi düşüncem)...
bencede... bi samsung aldım 270tl içim gitti valla...bindiğim motoru 1400 e aldım benim motorun yarı parasını telefona verenler var...
ama genç işte heveslenmiş/hevesleniyorlar...ama yazık günah...tekrar geçmiş olsun...

2007 de çalındı gittim imei yi verdim karakola ne arayan var ne soran.

geçmiş olsun...ben de 2005 yılında ilk maaşımla aldığım 6630 u yürürken çantamdan kaptırmıştım...nasıl içime oturmuştu...gidip uğraşmadım savcılık polis falan...

Cok cok pahalı cok telefon tasıdım hiç böyle haysiyetsiz adam görmedim civisi cıkmıs dünyanın insanlık ettim konussun dedim aklıma gelmeyen basıma geldi o deil teelfon cok yeniydi eski olsa yeminlen aramıcam ya gitsin avukatımada danıstım bulunması cok zor dedi simdi gidene deil nasıl böyle birsey yaptıgıma üzülüyorum önemli deil fiyatı isterse 1000 tl olsun dalgınlık cok kötü oldu :(

Motosikleti
Honda sh125
Bi bardak soguk su iç telini bir daha kimseye verme hala bu oyunlara gelen insanlari gormek üzücü gecmis olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar