Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ah be kardeşim amma da iyi niyetlisin. Neyse artık olan olmuş hayırlısı, inşallah bulunur en kısa sürede. Bu kadar da korkma, telefon bulunsun sapa sağlam ol şikayetçi gitsin. Kim gelipte seni bulacak yahu.
vallaha aga bende kafede çalışırken abaza herif in biri yanlız oturuyordu genç hatunun biri ondan telefonu istemiş bi arkadaşımı arayacağım demiş kendi hattını takmış yanından uzaklaşmak için de burada çok ses var ben gidip lavabo da konuşayım demiş gidiş o gidiş senin hesap ta öyle bari çıtır bi hatun çalsa insan gam yemez ama kalas ın birini kaptırmak adama koyar yaniale:
bencede... bi samsung aldım 270tl içim gitti valla...bindiğim motoru 1400 e aldım benim motorun yarı parasını telefona verenler var...
ama genç işte heveslenmiş/hevesleniyorlar...ama yazık günah...tekrar geçmiş olsun...
geçmiş olsun...ben de 2005 yılında ilk maaşımla aldığım 6630 u yürürken çantamdan kaptırmıştım...nasıl içime oturmuştu...gidip uğraşmadım savcılık polis falan...
Cok cok pahalı cok telefon tasıdım hiç böyle haysiyetsiz adam görmedim civisi cıkmıs dünyanın insanlık ettim konussun dedim aklıma gelmeyen basıma geldi o deil teelfon cok yeniydi eski olsa yeminlen aramıcam ya gitsin avukatımada danıstım bulunması cok zor dedi simdi gidene deil nasıl böyle birsey yaptıgıma üzülüyorum önemli deil fiyatı isterse 1000 tl olsun dalgınlık cok kötü oldu