nasil oldu olay?
DOstum kader kısmet,benim kuzeninki bulundu.Aklında bulunsun kuzen telefonunu alınca polis sormuş şikayetçimisin demiş,evet demiş oda ve bir kağıt doldurmuş ve hırsız kendinden şikayetçi olanın bilgilerini görebiliyormuş ve benim kuzenin tel ini ve adresini bulmuş sonra arayıp tehdit edince kuzen şikayetini geri çekmiş.Bu duruma dikkat et derim inşallah bulunursa telefonun...
İndim merdivenlerden adam rica etti birini arıcam dedi tabi dedim bi anda arkamı döndüm baktım adam yoktu zaten gerisi malum
DOstum kader kısmet,benim kuzeninki bulundu.Aklında bulunsun kuzen telefonunu alınca polis sormuş şikayetçimisin demiş,evet demiş oda ve bir kağıt doldurmuş ve hırsız kendinden şikayetçi olanın bilgilerini görebiliyormuş ve benim kuzenin tel ini ve adresini bulmuş sonra arayıp tehdit edince kuzen şikayetini geri çekmiş.Bu duruma dikkat et derim inşallah bulunursa telefonun...
Aklıma takıldı bu adam basıma bela olurmu
eski parayla milyar verip aldığın telefonu elin adamına birini araması içinmi verdin çok iyisin bu kadar iyi olma . geçmiş olsunİndim merdivenlerden adam rica etti birini arıcam dedi tabi dedim bi anda arkamı döndüm baktım adam yoktu zaten gerisi malum