Çalınan motoru ihbar etmemek.

Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi günler dilerim. Bİ ARKADAŞIM 2 sene önce motosikletini çaldırmış. Devri kendisindeymiş fakat sigortasını hiç yaptırmamış. Zaten binmiyordum motora diyor. Motoru çaldırdıktan 3-4 ay sonra farketmiş çalındığını. Aklı başına yeni gelmiş. Bu arkadaşın motoru üstünden düşürmesi için yapması gereken işlemler nelerdir ? Bu kadar sorumsuzluk olmaz bence de.

Tamam tamam beni yakaladınız. Benim o sorumsuz. Motorum java 350 ts idi 92 model. Vizesi de yoktu. (Allah'ım nası bi belaya bulaşmışım ben)

Motosikleti
Fazer8 abs
sorumsuzluk ve cahillik bunun adı başka bişey olamaz soruana gelirsek aynı soru için trafik polisi olan arkadaşımı aradım cumartesi günü şayet ruhsat ortada yoksa 350 tl gibi bi rakamla trafikten düşürürsün dedi bana sizinkide bu şekilde olur muhtemelen

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
350 TL.nin üstüne vergiler ve muayene gecekmeleri de biner kuvvetle muhtemel.

Kaçak otoban geçişleri ve kırmızı ışık ihlali gibi ceza bedelide pkalaya yazılır. Üzerinde varsa bunlarıda ödemesi gerekecek.

Ayrıca kendisine en yakın cumhuriyet savcılığına başvurup çalındığını ve yakalanmasını talep ettiğini bildirirse,O motorsikletle karışılan suç ( kap-kaç, soygun vs vs ) üzerine kalmaz.

Sanıyorum arkadaşın motoru satmış ama noter satışını vermemiş. Şimdi motordan kurtulmanın yollarını arıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar