Çakıt Vadisi Gezisi (Off-road, Belemedik, Hacıkırı)

Güzel gezi olmuş . Aynı geziyi arkadaşımla beraber 2 motor yaptık fakat fotoğraf makinamın pillerini kontrol etmediğimden yolculuğun başında piller bitti . Bu gezi için motorların biraz güçlü olması gerekiyor . Biz 200cc ve 125cc motorlarla gittik fakat çok zor oldu. Köprünün üzerinden manzara süper . Birde arkadaşın birinden bu gün bir haber duydum ne kadar doğru artık bilemem . Aynı yere ( Çakıt ) gezi için giden 2 motorcu dar yolda düğün konvoyuyla karşılaşmış düğün konvoyu hız kesmemiş motorcular kendilerini kurtarmak isterken yoldan uçmuşlar . Düğün konvoyu bu olay sırasında bile durmamış yoluna devam etmiş . Anlatılanları aktardığına göre baya kötü bir kazaymış ( Resmen Cinayet ) vücutlarında kırıklar olduğu söyleniyormuş . Bu haberin kaynağı ya düğün konvoyundaydı yada olaydan sonra motorculara yardım eden oturduğum bölgeden bazı insanlar. Umarım olay asılsızdır , öyle bir kaza olduysada umarım ciddi bir durum yoktur.

Güzel gezi olmuş . Aynı geziyi arkadaşımla beraber 2 motor yaptık fakat fotoğraf makinamın pillerini kontrol etmediğimden yolculuğun başında piller bitti . Bu gezi için motorların biraz güçlü olması gerekiyor . Biz 200cc ve 125cc motorlarla gittik fakat çok zor oldu. Köprünün üzerinden manzara süper . Birde arkadaşın birinden bu gün bir haber duydum ne kadar doğru artık bilemem . Aynı yere ( Çakıt ) gezi için giden 2 motorcu dar yolda düğün konvoyuyla karşılaşmış düğün konvoyu hız kesmemiş motorcular kendilerini kurtarmak isterken yoldan uçmuşlar . Düğün konvoyu bu olay sırasında bile durmamış yoluna devam etmiş . Anlatılanları aktardığına göre baya kötü bir kazaymış ( Resmen Cinayet ) vücutlarında kırıklar olduğu söyleniyormuş . Bu haberin kaynağı ya düğün konvoyundaydı yada olaydan sonra motorculara yardım eden oturduğum bölgeden bazı insanlar. Umarım olay asılsızdır , öyle bir kaza olduysada umarım ciddi bir durum yoktur.

Belki belemedik civarında olmuştur, çünkü yukarı tarafa düğün konvoyu gidemez...

yaa bi motorum olsun bende gidecem oralara abi hayat budur yaaa ellerine sağlık. tekerine sağlık.

gerçekten çok güzel dostum tam benim aradıgım gibi doga ve insanlardan uzak orada olmak isterdim.hele o köprü MUHTEŞEM eline yüregine saglık dostum

arkadasım tebrik ederim süper bi gezi olmu emeğine sağlık .fotoları gördükçe yollara cıkasım geldi :queen::queen::queen::cat::cat:

Resmen Eminönündeki tezgahlarda satılan, tarihi yerler rehber kitabını okur gibi oldum. Anadoluya yapılan geziler herzaman bir başkadır. Ayrı bir huzur ve dinginlik verir. Umarım bir sonraki seferiniz birkaç arkadaşınız ile dahada renkli ve uzun olur.:bounce:

tek kelime helal ben ilçe dışına cıkamıyorum motorum arızalanırda yolda kalırım diye kardeş sen ne gezmişsin yahu teşekkür ederim

çok güzel bir gezi olmuş tek başına gittinde sıkılmadınmı?

endorphine yine mukemmel bi gezi olmus ucurumlar cok sakatmis resimler dahi urkutucu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hondanin ybrsi varmi Honda YBR demişinde :mrgreen::mrgreen:

Valla hocam çok güzel geziler yapıyorsunuz.Genelde insanların tek başına giremeyecekleri yere gitmenizde çok hoş valla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar